Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Dušanova kletva

Dušanova kletva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vanja Bulić


ISBN:

978-86-521-2811-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8409

Broj strana:

308

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Autor bestselera Simeonov pečat i Teslina pošiljka

Zlo ima hiljadu lica, ali samo jedan cilj.

Ispred Palate pravde, naslonjena na spomenik caru Dušanu, pronađena je kesa za đubre i u njoj odsečena ruka. Kakvu poruku šalje odsečena ruka čoveka koji je tri puta bio u zatvoru zbog silovanja? Odgovor traži novinar Novak Ivanović, dok policija po nečijem naređenju usporava istragu.

Sumnja pada na društvo Dušanovi sledbenici, koje se zalaže za striktnu primenu zakona kao u vreme vladavine cara Dušana (ako vlastelin uzme drugu bez njenog pristanka, da mu se obe ruke odseku). Članovi društva su roditelji, braće, sestre i prijatelji silovanih žena, ili dece koja su pretrpela torturu pedofila, ili devojaka koje su završile kao belo roblje... Da li su Dušanovi sledbenici društvo osvetnika ili neformalno udruženje koje pokušava da probudi uspavanu savest zemlje u tranziciji?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor bestselera Simeonov pečat i Teslina pošiljka Zlo ima hiljadu lica, ali samo jedan cilj. Ispred Palate pravde, naslonjena na spomenik caru Dušanu, pronađena je kesa za đubre i u njoj odsečena ruka. Kakvu poruku šalje odsečena ruka čoveka koji je tri puta bio u zatvoru zbog silovanja? Odgovor traži novinar Novak Ivanović, dok policija po nečijem naređenju usporava istragu. Sumnja pada na društvo Dušanovi sledbenici, koje se zalaže za striktnu primenu zakona kao u vreme vladavine cara Dušana (ako vlastelin uzme drugu bez njenog pristanka, da mu se obe ruke odseku). Članovi društva su roditelji, braće, sestre i prijatelji silovanih žena, ili dece koja su pretrpela torturu pedofila, ili devojaka koje su završile kao belo roblje... Da li su Dušanovi sledbenici društvo osvetnika ili neformalno udruženje koje pokušava da probudi uspavanu savest zemlje u tranziciji?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter