Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Ukus osvete

Ukus osvete

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01547-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2647

Broj strana:

360

Težina:

460 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Internacionalni književni superstar Jusi Adler-Olsen, sa više od 14 miliona prodatih knjiga širom svijeta, vraća se bestseler serijalu o Sektoru Q sa najsloženijim slučajem dosad.

U Danskoj je sredinom XX vijeka postojao surovi pokret za kažnjavanje djevojaka koje su bile neposlušne. U njemu je učestvovao Kurt Vad, harizmatični, nadaleko poznati hirurg, kojem Nete Hermansen napokon planira da se osveti nakon dugih godina čekanja.

Godinama kasnije, detektiv Karl Merk već ima posla preko glave sa istragom nestanka vlasnice bordela Rite, zastarelim slučajem koji je uništio život dvojici njegovih partnera - i koji je poslao Karla u Sektor Q. Sada su se pojavili novi dokazi, a Merk i njegovi pomoćnici Asad i Rose ubrzo otkrivaju vezu ovog nestanka sa Kurtom Vadom, čije je brutalno zlostavljanje Nete bilo samo djelić njegovog kapaciteta da nanosi zlo.

  • Originalni naziv: Journal 64 / Jussi Adler-Olsen...
  • Prevodilac: Vladimir D. Nikolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Internacionalni književni superstar Jusi Adler-Olsen, sa više od 14 miliona prodatih knjiga širom svijeta, vraća se bestseler serijalu o Sektoru Q sa najsloženijim slučajem dosad. U Danskoj je sredinom XX vijeka postojao surovi pokret za kažnjavanje djevojaka koje su bile neposlušne. U njemu je učestvovao Kurt Vad, harizmatični, nadaleko poznati hirurg, kojem Nete Hermansen napokon planira da se osveti nakon dugih godina čekanja. Godinama kasnije, detektiv Karl Merk već ima posla preko glave sa istragom nestanka vlasnice bordela Rite, zastarelim slučajem koji je uništio život dvojici njegovih partnera - i koji je poslao Karla u Sektor Q. Sada su se pojavili novi dokazi, a Merk i njegovi pomoćnici Asad i Rose ubrzo otkrivaju vezu ovog nestanka sa Kurtom Vadom, čije je brutalno zlostavljanje Nete bilo samo djelić njegovog kapaciteta da nanosi zlo.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter