Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Bez milosti

Bez milosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00638-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9025

Broj strana:

333

Težina:

336 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roman koji je učvrstio reputaciju Jusija Adlera Olsena kao vrhunskog pisca trilera.

Lov je počeo...

Godine 1987, u vikendici na sjeveru Danske, surovo su ubijeni brat i sestra. Policija sumnja da je ubica pripadnik elitne družine iz privatne gimnazije, koju pohađaju djeca najbogatijih porodica u zemlji.

Dvadeset godina kasnije, taj slučaj pojavio se na stolu policijskog inspektora Karla Merka, briljantnog detektiva koji vodi Odjeljenje Q – odjeljenje za neriješene slučajeve.
Kada Merk ponovo otvori slučaj, postaje jasno da nije sve onako kako na prvi pogled izgleda. Istraga će ga odvesti do Kimi, žene koja živi na ulici i krade da bi preživjela, i koja je majstorski uvježbala skrivanje od policije. Međutim, nisu policajci sada jedini koji su joj za petama, jer ona čuva tajne zbog kojih bi neki moćnici ubili da ih sačuvaju... kao i tajnu zbog koje će se sve promijeniti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman koji je učvrstio reputaciju Jusija Adlera Olsena kao vrhunskog pisca trilera. Lov je počeo... Godine 1987, u vikendici na sjeveru Danske, surovo su ubijeni brat i sestra. Policija sumnja da je ubica pripadnik elitne družine iz privatne gimnazije, koju pohađaju djeca najbogatijih porodica u zemlji. Dvadeset godina kasnije, taj slučaj pojavio se na stolu policijskog inspektora Karla Merka, briljantnog detektiva koji vodi Odjeljenje Q – odjeljenje za neriješene slučajeve. Kada Merk ponovo otvori slučaj, postaje jasno da nije sve onako kako na prvi pogled izgleda. Istraga će ga odvesti do Kimi, žene koja živi na ulici i krade da bi preživjela, i koja je majstorski uvježbala skrivanje od policije. Međutim, nisu policajci sada jedini koji su joj za petama, jer ona čuva tajne zbog kojih bi neki moćnici ubili da ih sačuvaju... kao i tajnu zbog koje će se sve promijeniti.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter