Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Učimo životinje

Učimo životinje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-00148-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9686

Broj strana:

12

Težina:

150 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Voliš li životinje? Pa tko ih ne voli? Znaš li koje životinje lutaju džunglom, a koje žive u šumi? Koju životinju možeš vidjeti u jezeru – kita ili labuda? Tko živi na farmi - jaguar ili kokoš? Ako nisi siguran, ne brini se. Igrat ćemo se i otkriti zajedno! Bit ćeš za tren stručnjak za životinje i njihova staništa. Može?
Naučimo zajedno!

Slikovnica Učimo životinje dio je serije od tri slikovnice koja će vaše dijete uvesti u svijet učenja važnih pojmova na zabavan i interaktivan način. Uz originalne ilustracije koje potiču dječju maštu i olakšavaju učenje, vaše dijete će se zabaviti te na kreativan i aktivan način učiti o životinjama i njihovim staništima. Neke od njih poznate su vašem mališanu, a neka staništa i životinje susrest će po prvi put upravo u ovoj maštovitoj slikovnici! Pridružite se svome djetetu u maštovitoj pustolovini i interaktivnom istraživanju koje će vas potaknuti na neke nove priče kojih će se još dugo i s radošću sjećati!

Iz serije:
Učimo boje
Učimo brojeve

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Voliš li životinje? Pa tko ih ne voli? Znaš li koje životinje lutaju džunglom, a koje žive u šumi? Koju životinju možeš vidjeti u jezeru – kita ili labuda? Tko živi na farmi - jaguar ili kokoš? Ako nisi siguran, ne brini se. Igrat ćemo se i otkriti zajedno! Bit ćeš za tren stručnjak za životinje i njihova staništa. Može? Naučimo zajedno! Slikovnica Učimo životinje dio je serije od tri slikovnice koja će vaše dijete uvesti u svijet učenja važnih pojmova na zabavan i interaktivan način. Uz originalne ilustracije koje potiču dječju maštu i olakšavaju učenje, vaše dijete će se zabaviti te na kreativan i aktivan način učiti o životinjama i njihovim staništima. Neke od njih poznate su vašem mališanu, a neka staništa i životinje susrest će po prvi put upravo u ovoj maštovitoj slikovnici! Pridružite se svome djetetu u maštovitoj pustolovini i interaktivnom istraživanju koje će vas potaknuti na neke nove priče kojih će se još dugo i s radošću sjećati! Iz serije: Učimo boje Učimo brojeve

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter