Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Zaljubljena u čitav svijet

Zaljubljena u čitav svijet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-62033-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9645

Broj strana:

32

Težina:

120 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zbirka pjesama Zaljubljena u čitav svijet tematski je podijeljena u tri cjeline.
Prva, koja počinje upravo pjesmom Zaljubljena u čitav svijet, svojevrsni je spomenar danima djetinjstva. Tu se nalaze pjesme koje je autorica napisala još kao djevojčica, pa su i motivi takvi. Od zaljubljenosti i Lude glave te pronicave Bit će strašno kada ja porastem do ohrabrujuće i motivirajuće Ne plaši se čudovišta.
Druga cjelina posvećena je moru i morskom životu. Prožeta motivima lađa i raznih morskih stvorenja, na slano-neslani način isprepliće zbilju i san. Pjesma u paru možda će vas malo podsjetiti na Gardaševu Uvijek netko nekog voli, samo u morskom stilu, a u Mrzovoljnoj pjesmi svatko će prepoznati sebe, barem katkad.
Nije teško pogoditi kakve pjesme čine Tatin svijet i moj. Tu su dvije naizgled sasvim suprotne pjesme – Tata superheroj, koja slavi oca kao najboljeg, najjačeg i najpametnijeg superheroja, te Zašto se tata plaši u kojoj tata nema obilježja superheroja, već se plaši fureštih i različitosti. Dječji svijet čine pak pjesme o prijateljstvu, traženju svojeg mjesta u svijetu i budućnosti. Zbirka završava Pjesmom za sretan kraj jer takav je uvijek najbolji, a posebnu draž cijeloj zbirci daju izvrsne ilustracije Ane Kovačić.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Zbirka pjesama Zaljubljena u čitav svijet tematski je podijeljena u tri cjeline. Prva, koja počinje upravo pjesmom Zaljubljena u čitav svijet, svojevrsni je spomenar danima djetinjstva. Tu se nalaze pjesme koje je autorica napisala još kao djevojčica, pa su i motivi takvi. Od zaljubljenosti i Lude glave te pronicave Bit će strašno kada ja porastem do ohrabrujuće i motivirajuće Ne plaši se čudovišta. Druga cjelina posvećena je moru i morskom životu. Prožeta motivima lađa i raznih morskih stvorenja, na slano-neslani način isprepliće zbilju i san. Pjesma u paru možda će vas malo podsjetiti na Gardaševu Uvijek netko nekog voli, samo u morskom stilu, a u Mrzovoljnoj pjesmi svatko će prepoznati sebe, barem katkad. Nije teško pogoditi kakve pjesme čine Tatin svijet i moj. Tu su dvije naizgled sasvim suprotne pjesme – Tata superheroj, koja slavi oca kao najboljeg, najjačeg i najpametnijeg superheroja, te Zašto se tata plaši u kojoj tata nema obilježja superheroja, već se plaši fureštih i različitosti. Dječji svijet čine pak pjesme o prijateljstvu, traženju svojeg mjesta u svijetu i budućnosti. Zbirka završava Pjesmom za sretan kraj jer takav je uvijek najbolji, a posebnu draž cijeloj zbirci daju izvrsne ilustracije Ane Kovačić.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter