Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Ubistvo u ulici Dima

Ubistvo u ulici Dima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-05001-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D6019

Broj strana:

271

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada ubistvo uzdrma gradić Eks an Provans, glavni istražni sudija Antoan Verlak počinje istragu.Doktor Žorž Mut pronađen je ubijen, a Verlak je potpuno zbunjen. Naravno da jedan šef Odseka teologije Univerziteta u Eksu mora da ima neprijatelje. Mut se spremao da saopšti ime dobitnika elitne stipendije i svog budućeg naslednika – na veoma željenoj poziciji - kad su mu usta zauvek zapušena. Ali Verlak nije uveren da je bilo ko iz male akademske zajednice sposoban za ubistvo. Uz pomoć svoje

bivše, a povremeno i sadašnje devojke, profesorke prava Marin Bone, Verlak mora da preturi Provansu uzduž i popreko i razotkrije svet daleko komplikovaniji od univerzitetske politike kako bi pronašao ubicu pre nego što bude prekasno.
Uzbudljiva misterija vodi vas na jug Francuske, a svojim raskošnim opisima šarmantnog starog grada potpuno će vas opčiniti u ovom nastavku provansalskih misterija.

  • Originalni naziv: Murder in the Rue Dumas...
  • Prevodilac: Aljoša Molnar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada ubistvo uzdrma gradić Eks an Provans, glavni istražni sudija Antoan Verlak počinje istragu.Doktor Žorž Mut pronađen je ubijen, a Verlak je potpuno zbunjen. Naravno da jedan šef Odseka teologije Univerziteta u Eksu mora da ima neprijatelje. Mut se spremao da saopšti ime dobitnika elitne stipendije i svog budućeg naslednika – na veoma željenoj poziciji - kad su mu usta zauvek zapušena. Ali Verlak nije uveren da je bilo ko iz male akademske zajednice sposoban za ubistvo. Uz pomoć svoje bivše, a povremeno i sadašnje devojke, profesorke prava Marin Bone, Verlak mora da preturi Provansu uzduž i popreko i razotkrije svet daleko komplikovaniji od univerzitetske politike kako bi pronašao ubicu pre nego što bude prekasno. Uzbudljiva misterija vodi vas na jug Francuske, a svojim raskošnim opisima šarmantnog starog grada potpuno će vas opčiniti u ovom nastavku provansalskih misterija.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter