Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Praznik u raju

Praznik u raju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03392-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5874

Broj strana:

254

Težina:

247 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Drama, romansa i intriga prepliću se u raskošnoj lepoti tropskih plaža.

Ajrin Stil uživa u idiličnom životu u svojoj predivnoj kući iz snova, sa mužem koji je često odsutan zbog posla, ali ipak nikada ne propušta da je iznenadi i pošalje joj buket cveća. Savršena fasada ruši se u noći kada dobije telefonski poziv: javljaju joj da joj je muž poginuo u padu helikoptera iznad tirkiznog vodenog prostranstva, zajedno sa nepoznatom ženom. Ta vest ostaviće je sa više pitanja nego odgovora, ali ona je rešena da po svaku cenu otkrije šta se dogodilo.

Nakon što zajedno sa sinovima stigne u raj karpiskog ostrva Sent Džon, sačekaće je još jedno šokantno otkriće: njen muž imao je tajni život i drugu porodicu. Dok istražuje tajanstvene okolnosti njegove smrti i pokušava da razmrsi mračnu mrežu intriga i obmana, tako suprotnu netaknutoj belini peska, moraće da se suoči sa istinom o svojoj porodici, ali i sa sopstvenom budućnošću.

  • Originalni naziv: Winter in paradise
  • Prevodilac: Jovana Palavestra
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drama, romansa i intriga prepliću se u raskošnoj lepoti tropskih plaža. Ajrin Stil uživa u idiličnom životu u svojoj predivnoj kući iz snova, sa mužem koji je često odsutan zbog posla, ali ipak nikada ne propušta da je iznenadi i pošalje joj buket cveća. Savršena fasada ruši se u noći kada dobije telefonski poziv: javljaju joj da joj je muž poginuo u padu helikoptera iznad tirkiznog vodenog prostranstva, zajedno sa nepoznatom ženom. Ta vest ostaviće je sa više pitanja nego odgovora, ali ona je rešena da po svaku cenu otkrije šta se dogodilo. Nakon što zajedno sa sinovima stigne u raj karpiskog ostrva Sent Džon, sačekaće je još jedno šokantno otkriće: njen muž imao je tajni život i drugu porodicu. Dok istražuje tajanstvene okolnosti njegove smrti i pokušava da razmrsi mračnu mrežu intriga i obmana, tako suprotnu netaknutoj belini peska, moraće da se suoči sa istinom o svojoj porodici, ali i sa sopstvenom budućnošću.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter