Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Tamo gde mesec nije

Tamo gde mesec nije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nejtan Fajler


ISBN:

978-86-521-1291-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5383

Broj strana:

319

Težina:

422 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dirljiv portret porodice progonjene duševnim bolom.

Ispričaću vam šta se dogodilo zato što će to biti zgodan način da predstavim svog brata. Zove se Sajmon. Mislim da će vam se svidjeti. Stvarno tako mislim. Ali za nekoliko strana biće mrtav. A poslije toga više nikada nije bio isti… Pisanje o prošlosti je način da se ona iznova proživi, način da se ona opet odmota. Stavljamo svoja sjećanja na komade hartije kako bismo znali da će ona uvijek postojati. Ali ova priča nikada nije bila uspomena - ona je pronalaženje načina da se zaboravi.


Ima knjiga koje ne možeš da prestaneš da čitaš, koje ti ne daju da zaspiš čitave noći. Ima knjiga koje te puštaju u skrivene djelove života i prikazuju ih sa slikovitom verodostojnošću. Ima knjiga koje ti, zahvaljujući pukoj vještini odabira svake riječi, danima ostaju u glavi. Tamo gdje mesec nije jedna je od tih knjiga - hrabar roman jednog od naujuzbudljivijih novih glasova u savremenoj književnosti.

  • Originalni naziv: Shock of the Fall
  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dirljiv portret porodice progonjene duševnim bolom. Ispričaću vam šta se dogodilo zato što će to biti zgodan način da predstavim svog brata. Zove se Sajmon. Mislim da će vam se svidjeti. Stvarno tako mislim. Ali za nekoliko strana biće mrtav. A poslije toga više nikada nije bio isti… Pisanje o prošlosti je način da se ona iznova proživi, način da se ona opet odmota. Stavljamo svoja sjećanja na komade hartije kako bismo znali da će ona uvijek postojati. Ali ova priča nikada nije bila uspomena - ona je pronalaženje načina da se zaboravi. Ima knjiga koje ne možeš da prestaneš da čitaš, koje ti ne daju da zaspiš čitave noći. Ima knjiga koje te puštaju u skrivene djelove života i prikazuju ih sa slikovitom verodostojnošću. Ima knjiga koje ti, zahvaljujući pukoj vještini odabira svake riječi, danima ostaju u glavi. Tamo gdje mesec nije jedna je od tih knjiga - hrabar roman jednog od naujuzbudljivijih novih glasova u savremenoj književnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter