Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Riba na drvetu

Riba na drvetu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2098-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4560

Broj strana:

232

Težina:

352 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bestseler New York Timesa.

Svako je pametan na svoj način. Ali ako sudiš o ribi po njenoj sposobnosti da se popne na drvo, ona će čitav život provesti misleći da je glupa.

Ali je dovoljno sposobna da prevari mnoge. Svaki put kad se upiše u novu školu uspeva da sakrije da ne zna dobro da čita. Umorna je od toga što zbog disleksije svi misle da je „spora“ ili da je „gubitnik“, ali nema snage da zatraži pomoć. Međutim, umesto problematične devojčice, njen novi nastavnik vidi u njoj kreativno i oštroumno dete. Kad Ali i novi nastavnik budu međusobno uspostavili poverenje, sve će se promeniti...

Riba na drvetu je emotivna priča koja se obraća svima onima koji osećaju da se ne uklapaju u svoju okolinu i koji zbog toga trpe. Zasnovan na ličnom iskustvu, roman Linde Mulali Hant pokazuje da svi mi posedujemo određene talente i da će neuspeh doći samo ako se ne trudimo dovoljno.

  • Originalni naziv: Fish in a Tree
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bestseler New York Timesa. Svako je pametan na svoj način. Ali ako sudiš o ribi po njenoj sposobnosti da se popne na drvo, ona će čitav život provesti misleći da je glupa. Ali je dovoljno sposobna da prevari mnoge. Svaki put kad se upiše u novu školu uspeva da sakrije da ne zna dobro da čita. Umorna je od toga što zbog disleksije svi misle da je „spora“ ili da je „gubitnik“, ali nema snage da zatraži pomoć. Međutim, umesto problematične devojčice, njen novi nastavnik vidi u njoj kreativno i oštroumno dete. Kad Ali i novi nastavnik budu međusobno uspostavili poverenje, sve će se promeniti... Riba na drvetu je emotivna priča koja se obraća svima onima koji osećaju da se ne uklapaju u svoju okolinu i koji zbog toga trpe. Zasnovan na ličnom iskustvu, roman Linde Mulali Hant pokazuje da svi mi posedujemo određene talente i da će neuspeh doći samo ako se ne trudimo dovoljno.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter