Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Smiren roditelj, sretna braća i sestre - Kako spriječiti svađe i odgojiti prijatelje za cijeli život

Smiren roditelj, sretna braća i sestre - Kako spriječiti svađe i odgojiti prijatelje za cijeli život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Laura Markham


ISBN:

978-953-8450-00-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D5563

Broj strana:

376

Težina:

455 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

64,30 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Popularna stručnjakinja za roditeljstvo dr. Laura Markham prikupila je brojnu i vjernu publiku diljem svijeta zahvaljujući svom jednostavnom, pronicljivom pristupu koji uvažava emocionalnu vezu između roditelja i djeteta. Međutim kao što svaki roditelj više od jednog djeteta zna, čak je i najangažiranijem roditelju izazovno održati sklad i povezanost među svojom djecom kada su natjecanje, različiti temperamenti i iritacija na visokoj razini.

U ovom dugo iščekivanom vodiču dr. Markham predstavlja jednostavne, ali moćne načine za rješavanje svađa i stvaranje veze pune ljubavi i podrške između braće i sestara.

Knjiga Smireni roditelji, sretna braća i sestre predstavlja znanstveno utemeljene praktične savjete o stvaranju duboke povezanosti sa svakim djetetom te uspostavljanju obiteljske kulture pune ljubavi, koja potiče smijeh i minimalizira svađe. Djeca na taj način uče vještine rješavanja sukoba te vježbaju upravljanje vlastitim emocijama.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Popularna stručnjakinja za roditeljstvo dr. Laura Markham prikupila je brojnu i vjernu publiku diljem svijeta zahvaljujući svom jednostavnom, pronicljivom pristupu koji uvažava emocionalnu vezu između roditelja i djeteta. Međutim kao što svaki roditelj više od jednog djeteta zna, čak je i najangažiranijem roditelju izazovno održati sklad i povezanost među svojom djecom kada su natjecanje, različiti temperamenti i iritacija na visokoj razini. U ovom dugo iščekivanom vodiču dr. Markham predstavlja jednostavne, ali moćne načine za rješavanje svađa i stvaranje veze pune ljubavi i podrške između braće i sestara. Knjiga Smireni roditelji, sretna braća i sestre predstavlja znanstveno utemeljene praktične savjete o stvaranju duboke povezanosti sa svakim djetetom te uspostavljanju obiteljske kulture pune ljubavi, koja potiče smijeh i minimalizira svađe. Djeca na taj način uče vještine rješavanja sukoba te vježbaju upravljanje vlastitim emocijama.

Dodatne informacije

Izdavač Harfa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter