Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Slatke male lažljivice 3 - Savršena

Slatke male lažljivice 3 - Savršena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Shepard


ISBN:

978-953-316-333-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6675

Broj strana:

243

Težina:

282 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U idiličnom Rosewoodu četiri savršene cure, bivše prijateljice, ipak nisu tako savršene kako na prvi pogled izgledaju. Aria na primjer ne može odoljeti bivšem kojega bi se definitivno trebala kloniti. Hanna je na granici da izgubi svoju najnajbolju prijateljicu. Emily ludi zbog običnog poljupca, a Spencer ne može držati prste dalje od onoga koji pripada njezinoj sestri (niti je ikada mogla).

A je prava sretnica. Ona poznaje te četiri savršene cure bolje nego što one poznaju same sebe. A svi znamo kakva je A brbljavica i kako joj je teško čuvati tajne. Tako da četvorka nema izbora, ili će poslušati sve što A kaže ili… hm, možda je ipak najbolje ne izazivati sudbinu…

Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom Slatke male lažljivice, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse.

  • Originalni naziv: Perfect
  • Prevodilac: Petra Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U idiličnom Rosewoodu četiri savršene cure, bivše prijateljice, ipak nisu tako savršene kako na prvi pogled izgledaju. Aria na primjer ne može odoljeti bivšem kojega bi se definitivno trebala kloniti. Hanna je na granici da izgubi svoju najnajbolju prijateljicu. Emily ludi zbog običnog poljupca, a Spencer ne može držati prste dalje od onoga koji pripada njezinoj sestri (niti je ikada mogla). A je prava sretnica. Ona poznaje te četiri savršene cure bolje nego što one poznaju same sebe. A svi znamo kakva je A brbljavica i kako joj je teško čuvati tajne. Tako da četvorka nema izbora, ili će poslušati sve što A kaže ili… hm, možda je ipak najbolje ne izazivati sudbinu… Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom Slatke male lažljivice, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter