Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Slatke male lažljivice 1

Slatke male lažljivice 1

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Shepard


ISBN:

978-953-316-262-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5547

Broj strana:

235

Težina:

246 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

za dizajnerskih naočala i ispod savršeno izglačanih polo majica, svi u ultra-ekskluzivnom Rosewoodu imaju svoje tajne. To se posebno odnosi na četiri maturantice, Spencer, Hannu, Ariju i Emily.

Točno prije tri godine, dva mjeseca i dvanaest dana nestala je njihova prijateljica Alison. Na nju su se mogle osloniti kad su imale neki problem, ona je znala sve o njihovim dečkima i donosila konačnu presudu što se odijevanja tiče. No, zbog svega toga, Alison je bila i opasna. Znala je sve njihove tajne, čak i one za koje su željele da ostanu zauvijek zakopane.

Bilo je stravično i pomisliti da bi Alison mogla biti mrtva, ali… barem je sve ono što je znala bilo na sigurnom. A onda su počela stizati pisma potpisana samo s A i odjednom njihove tajne - one male i beznačajne, one velike i strašne, čak i one odavno zaboravljene - više nisu tako dobro skrivene.

Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom Slatke male lažljivice, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse. Hrvatski prijevod ovog serijala potpisuje Petra Matić, a krasit će ga tv-naslovnice.

  • Originalni naziv: PRETTY LITTLE LIARS
  • Prevodilac: Petra Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

za dizajnerskih naočala i ispod savršeno izglačanih polo majica, svi u ultra-ekskluzivnom Rosewoodu imaju svoje tajne. To se posebno odnosi na četiri maturantice, Spencer, Hannu, Ariju i Emily. Točno prije tri godine, dva mjeseca i dvanaest dana nestala je njihova prijateljica Alison. Na nju su se mogle osloniti kad su imale neki problem, ona je znala sve o njihovim dečkima i donosila konačnu presudu što se odijevanja tiče. No, zbog svega toga, Alison je bila i opasna. Znala je sve njihove tajne, čak i one za koje su željele da ostanu zauvijek zakopane. Bilo je stravično i pomisliti da bi Alison mogla biti mrtva, ali… barem je sve ono što je znala bilo na sigurnom. A onda su počela stizati pisma potpisana samo s A i odjednom njihove tajne - one male i beznačajne, one velike i strašne, čak i one odavno zaboravljene - više nisu tako dobro skrivene. Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom Slatke male lažljivice, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse. Hrvatski prijevod ovog serijala potpisuje Petra Matić, a krasit će ga tv-naslovnice.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter