Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Skogland

Skogland

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kristen Boie


ISBN:

978-953-316-601-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8443

Broj strana:

254

Težina:

575 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jarven je upravo dobila glavnu ulogu u filmu o princezi. Da, baš ona, premda je mislila da će izabrati njezinu prijateljicu! Čak se ni mama ne buni što će propustiti školu! I da bi sve bilo još uzbudljivije, za tili čas je odvedu (avionom!), kao pravu filmsku zvijezdu, u udaljeno, romantično kraljevstvo na snimanje.

Unatoč svemu, nešto nije kako bi trebalo biti. Kao prvo, sumnjivo je slična stvarnoj princezi, koja je pobjegla od kuće nakon smrti oca, Skoglandskog kralja. Osim toga, tu je i čudan namjesnik, pomalo ljigav. A tu su još i svi ti pobunjenici koji govore o ljudskim pravima i nepravdi. Od svega toga Jarven se već pomalo vrti u glavi, ali svaka nova zavrzlama otkrivat će joj od kakvog je kova – a i zašto je toliko slična nestaloj princezi.

  • Prevodilac: Nataša Medved
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jarven je upravo dobila glavnu ulogu u filmu o princezi. Da, baš ona, premda je mislila da će izabrati njezinu prijateljicu! Čak se ni mama ne buni što će propustiti školu! I da bi sve bilo još uzbudljivije, za tili čas je odvedu (avionom!), kao pravu filmsku zvijezdu, u udaljeno, romantično kraljevstvo na snimanje. Unatoč svemu, nešto nije kako bi trebalo biti. Kao prvo, sumnjivo je slična stvarnoj princezi, koja je pobjegla od kuće nakon smrti oca, Skoglandskog kralja. Osim toga, tu je i čudan namjesnik, pomalo ljigav. A tu su još i svi ti pobunjenici koji govore o ljudskim pravima i nepravdi. Od svega toga Jarven se već pomalo vrti u glavi, ali svaka nova zavrzlama otkrivat će joj od kakvog je kova – a i zašto je toliko slična nestaloj princezi.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter