Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

U sjeni Gothama

U sjeni Gothama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-430-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7814

Broj strana:

280

Težina:

470 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U katastrofi parobroda General Slocum 1904. godine tridesetogodišnji newyorški detektiv Simon Ziele izgubio je zaručnicu i zadobio ozbiljne ozljede desne ruke. Ziele se nakon svega preselio u spokojnu dosadu mjesta Dobson, nedaleko od New Yorka, kako ne bi nikad više doživio ništa slično.

No prividni mir provincijskog života poremetit će stravično umorstvo. Mlada Sarah Wingate, izvanredna studentica matematike na Sveučilištu Columbia i aktivistica za ženska prava, brutalno je ubijena u svome domu. Jedini su tragovi privjesak nađen u blizini i uskoro pristigli brzojav izvjesnog Alistaira Sinclaira, koji tvrdi da ima saznanja o umorstvu. Ispostavlja se da je Sinclair imućni profesor prava na Columbiji koji vodi vlastiti Centar za kriminološka istraživanja uz pomoć najsuvremenijih metoda svog vremena – poput uzimanja otisaka prstiju, fotografiranja mjesta zločina i biheviorističkog profiliranja. I uvjeren je da zna tko je ubojica.

Stefanie Pintoff debitirala je svojim povijesnim krimićem U sjeni Gothama 2009. godine uz počasti o kakvima mladi pisci često samo sanjaju: osvajanjem nagrade Edgar za najbolji debitantski kriminalistički roman, nagrade Washington Irving, i nominacija za nagrade Agate, Anthony i Macavity. Bio je to početak strelovitog uspona koji je već urodio novim nastavcima i daljnjim nagradama.

  • Originalni naziv: In The Shadow of Gotham...
  • Prevodilac: Helena Trbušić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x245
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U katastrofi parobroda General Slocum 1904. godine tridesetogodišnji newyorški detektiv Simon Ziele izgubio je zaručnicu i zadobio ozbiljne ozljede desne ruke. Ziele se nakon svega preselio u spokojnu dosadu mjesta Dobson, nedaleko od New Yorka, kako ne bi nikad više doživio ništa slično. No prividni mir provincijskog života poremetit će stravično umorstvo. Mlada Sarah Wingate, izvanredna studentica matematike na Sveučilištu Columbia i aktivistica za ženska prava, brutalno je ubijena u svome domu. Jedini su tragovi privjesak nađen u blizini i uskoro pristigli brzojav izvjesnog Alistaira Sinclaira, koji tvrdi da ima saznanja o umorstvu. Ispostavlja se da je Sinclair imućni profesor prava na Columbiji koji vodi vlastiti Centar za kriminološka istraživanja uz pomoć najsuvremenijih metoda svog vremena – poput uzimanja otisaka prstiju, fotografiranja mjesta zločina i biheviorističkog profiliranja. I uvjeren je da zna tko je ubojica. Stefanie Pintoff debitirala je svojim povijesnim krimićem U sjeni Gothama 2009. godine uz počasti o kakvima mladi pisci često samo sanjaju: osvajanjem nagrade Edgar za najbolji debitantski kriminalistički roman, nagrade Washington Irving, i nominacija za nagrade Agate, Anthony i Macavity. Bio je to početak strelovitog uspona koji je već urodio novim nastavcima i daljnjim nagradama.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter