Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Sitni kolači

Sitni kolači

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Violeta Ilić


ISBN:

86-7694-001-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K1969

Broj strana:

119

Težina:

128 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Sve sastojke pripremite prije početka rada i izmjerete ih. Ako kolače pravite sa praškom za pecivo, treba ga odmah umiješati u brašno. Za pripremanje kolača u većini slučajeva je mnogo pogodniji šećer u prahu od kristal-šećera. Potrebno je pažljivo odvojiti bjelance od žumanca, jer se bjlence teško mogu ulupati ako u njima ostnu žumanca. Bjelanca se bolje ulupaju ako su hladna.

Ove i još mnogo drugih korisnih savjeta možete pročitati u ovoj maloj zbirci.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sve sastojke pripremite prije početka rada i izmjerete ih. Ako kolače pravite sa praškom za pecivo, treba ga odmah umiješati u brašno. Za pripremanje kolača u većini slučajeva je mnogo pogodniji šećer u prahu od kristal-šećera. Potrebno je pažljivo odvojiti bjelance od žumanca, jer se bjlence teško mogu ulupati ako u njima ostnu žumanca. Bjelanca se bolje ulupaju ako su hladna. Ove i još mnogo drugih korisnih savjeta možete pročitati u ovoj maloj zbirci.

Dodatne informacije

Izdavač Beoknjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter