Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Šestero osumnjičenih

Šestero osumnjičenih

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vikas Swarup


ISBN:

978-953-316-387-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9084

Broj strana:

455

Težina:

823 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prije sedam godina, Vicky Rai, raskalašeni sin Ministra unutarnjih poslova indijske savezne države Uttar Pradesh, hladnokrvno je ubio šankericu Ruby Gill u pomodnom restoranu u New Delhiju, samo zato što ga je odbila poslužiti pićem. Slučaj se godinama potezao po sudovima, usprkos obilju svjedoka koji su vidjeli što se dogodilo… sve dok Vicky Rai napokon nije, uz opće zgražanje javnosti, bio oslobođen.

I smjesta je zatim poginuo, od metka, na velikoj proslavi svog stjecanja slobode. Policija je brzo opkolila vilu s uzvanicima, te pronašla njih šestero koji su kod sebe imali oružje: korumpiranog birokrata koji tvrdi da je postao Mahatma Gandhi, američkog turista zaljubljenog u jednu indijsku glumicu, urođenika s Andamanskog otočja koji traga za otuđenim svetim kamenom, bollywoodsku seks-bombu koja krije mračnu tajnu, kradljivca mobitela punog velikih snova, te ambicioznog političara posve spremnog na niske udarce.

  • Originalni naziv: SIX SUSPECTS
  • Prevodilac: Vladimir Cvetković Sever
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prije sedam godina, Vicky Rai, raskalašeni sin Ministra unutarnjih poslova indijske savezne države Uttar Pradesh, hladnokrvno je ubio šankericu Ruby Gill u pomodnom restoranu u New Delhiju, samo zato što ga je odbila poslužiti pićem. Slučaj se godinama potezao po sudovima, usprkos obilju svjedoka koji su vidjeli što se dogodilo… sve dok Vicky Rai napokon nije, uz opće zgražanje javnosti, bio oslobođen. I smjesta je zatim poginuo, od metka, na velikoj proslavi svog stjecanja slobode. Policija je brzo opkolila vilu s uzvanicima, te pronašla njih šestero koji su kod sebe imali oružje: korumpiranog birokrata koji tvrdi da je postao Mahatma Gandhi, američkog turista zaljubljenog u jednu indijsku glumicu, urođenika s Andamanskog otočja koji traga za otuđenim svetim kamenom, bollywoodsku seks-bombu koja krije mračnu tajnu, kradljivca mobitela punog velikih snova, te ambicioznog političara posve spremnog na niske udarce.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter