Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Mrtvi život u Dallasu - knjiga druga

Mrtvi život u Dallasu - knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-159-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5518

Broj strana:

195

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sookie Stackhouse, konobarica u Merlotteovu baru u mjestašcu Bon Tempsu u Louisiani, upravo se uspjela naviknuti na to da ima dečka. Bill je kavalir iz minulih vremena, zgodan, brižan, bogat i fenomenalan u krevetu (i ne nužno samo u krevetu).

Bill je, pritom, i prvi vampir u ozbiljnoj vezi s jednom ljudskom djevojkom u cijelome kraju. Mještani to još kako-tako i prihvaćaju, a Sookie doslovce uživa: prvi put je našla nekog čije misli ne može čitati.

Jasno, ozbiljna veza pripadnika tih dvaju sojeva ima svoju cijenu. Vampiri iz Dallasa zamolit će svoju subraću iz Bon Tempsa za veliku uslugu: jedan od njih nije se vratio već pet dana, i samo vidovita Sookie može otkriti kakva ga je sudbina snašla. Tragovi je vode do sjedišta fundamentalističkog pokreta Društva sunca, posvećenog zatiranju svih krvopija koji ne mogu istrpjeti dnevnu svjetlost. Jedino ljudska Sookie može prodrijeti u njihove redove, izlažući sebe i svoje najmilije strahovitoj opasnosti… dok istinska opasnost pritom vreba na nju kada se (i ako) napokon vrati kući.

Mrtvi život u Dallasu drugi je nastavak neodoljivog serijala o južnjačkim vampirskim misterijima iz pera Charlaine Harris, a ujedno i predložak za drugu sezonu svjetskog televizijskog fenomena, HBO-ove serije Okus krvi.

  • Originalni naziv: Living Dead in Dallas...
  • Prevodilac: Maša Nobilo
  • Edicija: Sookie Stackhouse
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Sookie Stackhouse, konobarica u Merlotteovu baru u mjestašcu Bon Tempsu u Louisiani, upravo se uspjela naviknuti na to da ima dečka. Bill je kavalir iz minulih vremena, zgodan, brižan, bogat i fenomenalan u krevetu (i ne nužno samo u krevetu). Bill je, pritom, i prvi vampir u ozbiljnoj vezi s jednom ljudskom djevojkom u cijelome kraju. Mještani to još kako-tako i prihvaćaju, a Sookie doslovce uživa: prvi put je našla nekog čije misli ne može čitati. Jasno, ozbiljna veza pripadnika tih dvaju sojeva ima svoju cijenu. Vampiri iz Dallasa zamolit će svoju subraću iz Bon Tempsa za veliku uslugu: jedan od njih nije se vratio već pet dana, i samo vidovita Sookie može otkriti kakva ga je sudbina snašla. Tragovi je vode do sjedišta fundamentalističkog pokreta Društva sunca, posvećenog zatiranju svih krvopija koji ne mogu istrpjeti dnevnu svjetlost. Jedino ljudska Sookie može prodrijeti u njihove redove, izlažući sebe i svoje najmilije strahovitoj opasnosti… dok istinska opasnost pritom vreba na nju kada se (i ako) napokon vrati kući. Mrtvi život u Dallasu drugi je nastavak neodoljivog serijala o južnjačkim vampirskim misterijima iz pera Charlaine Harris, a ujedno i predložak za drugu sezonu svjetskog televizijskog fenomena, HBO-ove serije Okus krvi.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter