Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Šaputanja

Šaputanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04919-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5504

Broj strana:

304

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Uzbudljiv roman koji se vešto uvlači pod kožu i otvara tajna vrata iza kojih se kriju zavist, ljubomora, žudnja, intuicija.
Leto se bliži kraju. Vitni i Džejkob Laverli organizuju zabavu, spremaju roštilj i koktele, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja. A onda dolaze gosti, pića se ispijaju do kasno u noć, razmenjuju se zabranjeni pogledi. Sve je fantastično dok besprekorna domaćica ne eksplodira od besa jer je sin nije poslušao. Svi na zabavi mogli su jasno i glasno da čuju šta se desilo, a maske pod kojima su se skrivali nepovratno padaju.
Uskoro, taj isti dečak usred noći pada sa prozora svoje spavaće sobe. Dok mu život visi o koncu, njegova majka sedi pored njegovog bolničkog kreveta i odbija da priča sa bilo kim. U sledeća tri dana, životi četiri porodice iz korena će se promeniti, a svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

  • Originalni naziv: The whispers
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uzbudljiv roman koji se vešto uvlači pod kožu i otvara tajna vrata iza kojih se kriju zavist, ljubomora, žudnja, intuicija. Leto se bliži kraju. Vitni i Džejkob Laverli organizuju zabavu, spremaju roštilj i koktele, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja. A onda dolaze gosti, pića se ispijaju do kasno u noć, razmenjuju se zabranjeni pogledi. Sve je fantastično dok besprekorna domaćica ne eksplodira od besa jer je sin nije poslušao. Svi na zabavi mogli su jasno i glasno da čuju šta se desilo, a maske pod kojima su se skrivali nepovratno padaju. Uskoro, taj isti dečak usred noći pada sa prozora svoje spavaće sobe. Dok mu život visi o koncu, njegova majka sedi pored njegovog bolničkog kreveta i odbija da priča sa bilo kim. U sledeća tri dana, životi četiri porodice iz korena će se promeniti, a svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter