Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Velika ljubavna priča

Velika ljubavna priča

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Suzana Tamaro


ISBN:

978-86-10-04218-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8572

Broj strana:

270

Težina:

279 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Edit i Andrea, devojka pomalo nemirnog duha i kapetan poprilično strogih shvatanja, slučajno se sreću na trajektu između Venecije i Grčke. Jedan naizgled beznačajan događaj, ako se uzmu u obzir svi oni koji čine život. Ali njihove će živote promeniti zauvek. Kako mogu oni, tako različiti, uopšte da privuku jedno drugo? Prvo je to nedozvoljena ljubav: avanture, tajne, neočekivana sreća i velika iskušenja… Na kraju je tu vetrovito ostrvo okupano svetlošću na koje odlaze da žive obnavljajući staru, napuštenu kuću. Ostrvo na kome je Andrea sada sam, ali ne prestaje da razgovara sa njom. Možda je moguće naći novi početak, uprkos razočaranjima i neprijatnim istinama?

Jednostavna priča o vezama koje se kuju među dušama, o našoj sposobnosti da se menjamo, o sudbini koja spaja i razdvaja. Kada izgleda kao da smo izgubili sposobnost divljenja, spremnost da potražimo svetlost, da vodimo računa o sebi, da li je srce zanemelo ili smo samo u pitanju mi, jer ne umemo više da ga oslušnemo? Ovaj moćan, snažan roman, prepun mudrosti pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

  • Originalni naziv: Una grande storia d"amore...
  • Prevodilac: Vesna Rakonjac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Edit i Andrea, devojka pomalo nemirnog duha i kapetan poprilično strogih shvatanja, slučajno se sreću na trajektu između Venecije i Grčke. Jedan naizgled beznačajan događaj, ako se uzmu u obzir svi oni koji čine život. Ali njihove će živote promeniti zauvek. Kako mogu oni, tako različiti, uopšte da privuku jedno drugo? Prvo je to nedozvoljena ljubav: avanture, tajne, neočekivana sreća i velika iskušenja… Na kraju je tu vetrovito ostrvo okupano svetlošću na koje odlaze da žive obnavljajući staru, napuštenu kuću. Ostrvo na kome je Andrea sada sam, ali ne prestaje da razgovara sa njom. Možda je moguće naći novi početak, uprkos razočaranjima i neprijatnim istinama? Jednostavna priča o vezama koje se kuju među dušama, o našoj sposobnosti da se menjamo, o sudbini koja spaja i razdvaja. Kada izgleda kao da smo izgubili sposobnost divljenja, spremnost da potražimo svetlost, da vodimo računa o sebi, da li je srce zanemelo ili smo samo u pitanju mi, jer ne umemo više da ga oslušnemo? Ovaj moćan, snažan roman, prepun mudrosti pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter