Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Prosidba

Prosidba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04923-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5506

Broj strana:

272

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ne žele sve devojke da budu zaprošene…

Od autorke bestselera Njujork tajmsa Lift zvani želja stiže nam roman o tome šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama...

Kada vas neko pita da svoj život provedete sa njim, to ne bi trebalo da bude iznenađenje – niti da se dogodi pred 45.000 ljudi.

Kada spisateljica Nikol Paterson ode na utakmicu Dodžersa sa svojim dečkom i njegovim ortacima, poslednje što očekuje jeste prosidba na video-bimu. Nije joj teško da ga odbije – u vezi su tek pet meseci, a on čak ne zna ni da napiše njeno ime kako treba. Teško je suočiti se sa stadionom punim razočaranih navijača.
Karlos Ibara, koji je na utakmicu došao sa sestrom, priskače Nik u pomoć i sklanja je od kamera. Tu je za nju čak i kada snimak postane viralan i kada se njene društvene mreže usijaju – na loš način. Nik zna da u džungli poput Los Anđelesa zgodni doktor kao što je Karlos sigurno ne traži ništa ozbiljno, i zato se upušta u neobaveznu avanturu sa njim: uživa u ukusnoj hrani i fantastičnom seksu. Ipak, kada malo-pomalo počnu da krše pravila veze bez obaveza, jedno od njih moraće da bude dovoljno pametno da povuče kočnicu.

  • Originalni naziv: The proposal,Jasmine...
  • Prevodilac: Isidora Obradović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne žele sve devojke da budu zaprošene… Od autorke bestselera Njujork tajmsa Lift zvani želja stiže nam roman o tome šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama... Kada vas neko pita da svoj život provedete sa njim, to ne bi trebalo da bude iznenađenje – niti da se dogodi pred 45.000 ljudi. Kada spisateljica Nikol Paterson ode na utakmicu Dodžersa sa svojim dečkom i njegovim ortacima, poslednje što očekuje jeste prosidba na video-bimu. Nije joj teško da ga odbije – u vezi su tek pet meseci, a on čak ne zna ni da napiše njeno ime kako treba. Teško je suočiti se sa stadionom punim razočaranih navijača. Karlos Ibara, koji je na utakmicu došao sa sestrom, priskače Nik u pomoć i sklanja je od kamera. Tu je za nju čak i kada snimak postane viralan i kada se njene društvene mreže usijaju – na loš način. Nik zna da u džungli poput Los Anđelesa zgodni doktor kao što je Karlos sigurno ne traži ništa ozbiljno, i zato se upušta u neobaveznu avanturu sa njim: uživa u ukusnoj hrani i fantastičnom seksu. Ipak, kada malo-pomalo počnu da krše pravila veze bez obaveza, jedno od njih moraće da bude dovoljno pametno da povuče kočnicu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter