Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Princeza Sultana - Neisplakane suze

Princeza Sultana - Neisplakane suze

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džin Sason


ISBN:

978-86-10-01504-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D2671

Broj strana:

278

Težina:

392 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Princeza Sultana otvorila je vrata u tajanstveni svijet nezamislivo bogate i surovo konzervativne Saudijske Arabije. U tom egzotičnom kraljevstvu muškarci suvereno vladaju, a sudbina žena u cijelosti je prepuštena njihovim odlukama.

Princeza Sultana naizgled ima sve što se može poželjeti, ušuškana u raskoš porodičnih vila i okružena slugama spremnim da ispune svaku njenu želju, ali ona radi u tajnosti kako bi otkrila svijetu kako zaista izgleda život žena zarobljenih u ovom zlatnom kavezu. Ona je ta koja mora da prenese ispovjesti prezrenih i zlostavljanih i da ispriča priče onih koje više ne mogu da govore za sebe.
Uprkos svim stegama koje takvo društvo nameće, ljubav i ovdje pronalazi način da uljepša život: Sultana govori i o veselim porodičnim proslavama, svojim kćerkama - različitim poput noći i dana, neizmernoj sreći koju donose unuci i jednostavnim trenucima radosti sa prijateljima na ulicama Rijada.
Najnovija pripovjest o princezi Sultani, njenoj porodici i prijateljima neprocjenjivo je svjedočanstvo o životu žena u njenoj domovini i dirljiv poziv svijetu da zaviri ispod neprobojnog zlatnog vela.

  • Originalni naziv: Princess Sultana / Jean...
  • Prevodilac: Svetlana Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Princeza Sultana otvorila je vrata u tajanstveni svijet nezamislivo bogate i surovo konzervativne Saudijske Arabije. U tom egzotičnom kraljevstvu muškarci suvereno vladaju, a sudbina žena u cijelosti je prepuštena njihovim odlukama. Princeza Sultana naizgled ima sve što se može poželjeti, ušuškana u raskoš porodičnih vila i okružena slugama spremnim da ispune svaku njenu želju, ali ona radi u tajnosti kako bi otkrila svijetu kako zaista izgleda život žena zarobljenih u ovom zlatnom kavezu. Ona je ta koja mora da prenese ispovjesti prezrenih i zlostavljanih i da ispriča priče onih koje više ne mogu da govore za sebe. Uprkos svim stegama koje takvo društvo nameće, ljubav i ovdje pronalazi način da uljepša život: Sultana govori i o veselim porodičnim proslavama, svojim kćerkama - različitim poput noći i dana, neizmernoj sreći koju donose unuci i jednostavnim trenucima radosti sa prijateljima na ulicama Rijada. Najnovija pripovjest o princezi Sultani, njenoj porodici i prijateljima neprocjenjivo je svjedočanstvo o životu žena u njenoj domovini i dirljiv poziv svijetu da zaviri ispod neprobojnog zlatnog vela.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter