Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Prepusti se

Prepusti se

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Desen


ISBN:

978-86-521-0749-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4825

Broj strana:

341

Težina:

443 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Da li upoznajući druge možemo bolje razumjeti sebe?

Autorka bestselera Samo slušaj.

Znaš, ne bi trebalo da se stidiš ako ne umiješ da voziš bicikl, rekao je Eli.
Umijem da vozim bicikl, odgovorila sam. Samo... Nisam imala priliku neko vrijeme.

Vožnja biciklom jedna je od mnogih stvari koje je Oden propustila. Čak i prije nego što su joj se roditelji razveli, prihvatila je ulogu starmale koja nikad ne pravi probleme i usredsređena je na školu kako bi zadovoljila svoju zahtjevnu majku.

Ljeto prije polaska na fakultet provodi u malom primorskom gradu Kolbiju s ocem, njegovom novom ženom i njihovom bebom. Zbog posla u pomodnom butiku upoznaje se sa svjetom djevojaka i njihovih druženja, razgovora i romansi. A tu je i Eli, zanimljiv usamljenik. Budući da i on pati od nesanice, Eli upoznaje Oden s noćnim životom u Kolbiju. Zajedno se upuštaju u potragu: Oden da iskusi bezbrižni tinejdžerski život koji joj je bio uskraćen; Eli da ostavi jedan tragičan slučaj za sobom. Smjestite dvoje usamljenika u ljupki primorski gradić s bezbroj dugih ljetnih noći i može se dogoditi gotovo sve.

  • Originalni naziv: Along for the Ride
  • Prevodilac: Eli Gili
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da li upoznajući druge možemo bolje razumjeti sebe? Autorka bestselera Samo slušaj. Znaš, ne bi trebalo da se stidiš ako ne umiješ da voziš bicikl, rekao je Eli. Umijem da vozim bicikl, odgovorila sam. Samo... Nisam imala priliku neko vrijeme. Vožnja biciklom jedna je od mnogih stvari koje je Oden propustila. Čak i prije nego što su joj se roditelji razveli, prihvatila je ulogu starmale koja nikad ne pravi probleme i usredsređena je na školu kako bi zadovoljila svoju zahtjevnu majku. Ljeto prije polaska na fakultet provodi u malom primorskom gradu Kolbiju s ocem, njegovom novom ženom i njihovom bebom. Zbog posla u pomodnom butiku upoznaje se sa svjetom djevojaka i njihovih druženja, razgovora i romansi. A tu je i Eli, zanimljiv usamljenik. Budući da i on pati od nesanice, Eli upoznaje Oden s noćnim životom u Kolbiju. Zajedno se upuštaju u potragu: Oden da iskusi bezbrižni tinejdžerski život koji joj je bio uskraćen; Eli da ostavi jedan tragičan slučaj za sobom. Smjestite dvoje usamljenika u ljupki primorski gradić s bezbroj dugih ljetnih noći i može se dogoditi gotovo sve.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter