Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Neko kao ti

Neko kao ti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Desen


ISBN:

978-86-521-0439-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2138

Broj strana:

281

Težina:

394 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svijet je i suviše ružno i užasno mjesto ako nemate najboljeg prijatelja.

Hali i Skarlet su bile najbolje prijateljice još otkad su se upoznale. Hali je oduvijek bila povučenija. Uvijek kada joj je bilo teško obraćala se za pomoć hrabrijoj i otvorenijoj drugarici koja je uvijek znala kako da postupi.

Zajedno su se savršeno uklapale. Ali sve se to mijenja na početku nove školske godine. Skarletin momak gine u saobraćajnoj nesreći na motoru, a ona ubrzo potom otkriva da nosi njegovo dijete. Po prvi put otkako ima prijateljicu, njoj je zaista potrebna Halina podrška. Zato Hali mora da nauči da je podrži. To neće biti lako, ali Hali je svjesna da ne smije iznevjeriti svoju prijateljicu. Jer pravo prijateljstvo se sklapa zauvijek.

Desenova ima oštro oko za svakodnevne detalje iz života tinejdžera iz srednje klase vezane za porodicu, školu, posao i zabavu - za sve ono što prati svakodnevne odnose između porodice i prijatelja. Booklist
Nagrada Američkog udruženja bibliotekara za najbolji roman za mlade.
Nagrada School Library Journala za najbolju knjigu.

  • Originalni naziv: Someone LikeYou
  • Prevodilac: Sandra Nešović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svijet je i suviše ružno i užasno mjesto ako nemate najboljeg prijatelja. Hali i Skarlet su bile najbolje prijateljice još otkad su se upoznale. Hali je oduvijek bila povučenija. Uvijek kada joj je bilo teško obraćala se za pomoć hrabrijoj i otvorenijoj drugarici koja je uvijek znala kako da postupi. Zajedno su se savršeno uklapale. Ali sve se to mijenja na početku nove školske godine. Skarletin momak gine u saobraćajnoj nesreći na motoru, a ona ubrzo potom otkriva da nosi njegovo dijete. Po prvi put otkako ima prijateljicu, njoj je zaista potrebna Halina podrška. Zato Hali mora da nauči da je podrži. To neće biti lako, ali Hali je svjesna da ne smije iznevjeriti svoju prijateljicu. Jer pravo prijateljstvo se sklapa zauvijek. Desenova ima oštro oko za svakodnevne detalje iz života tinejdžera iz srednje klase vezane za porodicu, školu, posao i zabavu - za sve ono što prati svakodnevne odnose između porodice i prijatelja. Booklist Nagrada Američkog udruženja bibliotekara za najbolji roman za mlade. Nagrada School Library Journala za najbolju knjigu.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter