Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.299

Facebook slicica

Katalog

Predator

Predator

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-587-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6201

Broj strana:

362

Težina:

630 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kay Scarpetta pokušava provesti romantičan vikend s Bentonom Wesleyjem. No jedan telefonski poziv pokrenut će lavinu događaja koji će ih prisiliti da odgode svoj odmor. Pete Marino upoznat će je sa slučajem kirurga Johnnyja Swifta, pronađenog u svojem domu, propucanog kroz prsa, netom nakon izvedene operacije. Na prvi pogled, klasično samoubojstvo. No je li zaista tako? Ako nije, tko bi uopće želio ubiti kalifornijskog neurokirurga i zašto?

U četrnaestoj knjizi s doktoricom Kay Scarpetta u glavnoj ulozi, nalazimo sve likove koji su nam prirasli srcu: Kay je sada na čelu Nacionalne forenzične akademije u Hollywoodu na Floridi; Pete Marino, bivši policijski detektiv iz Virginije, koji se također nalazi na Floridi, šef je Odjela za istrage na spomenutoj akademiji i honorarni istražitelj u Uredu za medicinska istraživanja; Benton Wesley, s druge strane, u bolnici McLean u Bostonu vodi istraživačku studiju zvanu Predator. Riječ je o tajnom neuropsihološkom projektu kojemu je cilj otkriti imaju li okrutni ubojice moždane uzorke i funkcije različite od običnih ljudi. Fokus istraživanja usmjeren je na godinama utamničenog Basila Jenrettea, koji neočekivano priznaje do tada potpuno nepoznato ubojstvo…

Svojom kombinacijom snažne priče i izuzetnog forenzičnog znanja, Patricia Cornwell je i ovaj put napisala intrigantnu, napetu i nadasve čitku knjigu u kojoj će se svi navedeni dijelovi stopiti u cjelinu koja će čitatelje opet ostaviti bez daha.

  • Originalni naziv: PREDATOR
  • Prevodilac: Sandra Nikoletić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kay Scarpetta pokušava provesti romantičan vikend s Bentonom Wesleyjem. No jedan telefonski poziv pokrenut će lavinu događaja koji će ih prisiliti da odgode svoj odmor. Pete Marino upoznat će je sa slučajem kirurga Johnnyja Swifta, pronađenog u svojem domu, propucanog kroz prsa, netom nakon izvedene operacije. Na prvi pogled, klasično samoubojstvo. No je li zaista tako? Ako nije, tko bi uopće želio ubiti kalifornijskog neurokirurga i zašto? U četrnaestoj knjizi s doktoricom Kay Scarpetta u glavnoj ulozi, nalazimo sve likove koji su nam prirasli srcu: Kay je sada na čelu Nacionalne forenzične akademije u Hollywoodu na Floridi; Pete Marino, bivši policijski detektiv iz Virginije, koji se također nalazi na Floridi, šef je Odjela za istrage na spomenutoj akademiji i honorarni istražitelj u Uredu za medicinska istraživanja; Benton Wesley, s druge strane, u bolnici McLean u Bostonu vodi istraživačku studiju zvanu Predator. Riječ je o tajnom neuropsihološkom projektu kojemu je cilj otkriti imaju li okrutni ubojice moždane uzorke i funkcije različite od običnih ljudi. Fokus istraživanja usmjeren je na godinama utamničenog Basila Jenrettea, koji neočekivano priznaje do tada potpuno nepoznato ubojstvo… Svojom kombinacijom snažne priče i izuzetnog forenzičnog znanja, Patricia Cornwell je i ovaj put napisala intrigantnu, napetu i nadasve čitku knjigu u kojoj će se svi navedeni dijelovi stopiti u cjelinu koja će čitatelje opet ostaviti bez daha.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter