Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Posrednik

Posrednik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: John Grisham


ISBN:

953-220-376-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4153

Broj strana:

271

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Joel Backman nekoć je bio iznimno moćan čovjek. Kao odvjetnik specijaliziran za sklapanje poslova (posrednik iz naslova), zarađivao je desetak milijuna dolara godišnje i mogao otvoriti svaka vrata u Washingtonu. Tako je bilo sve dok se nije namjerio na posao koji je i za njega bio prevelik: prodaju pristupa najmoćnijem sustavu satelitskog nadzora na svijetu. Kinezi, Rusi, Izraelci, Saudijci i tko zna tko još naumili su se po svaku cijenu dokopati Backmanove robe – prisilivši ga da pronađe spas u jedinom sigurnom utočištu koje mu je preostalo: u američkom saveznom zatvoru.

Kad ravnatelj CIA-e nagovori pritiješnjenog predsjednika da Backmanu dade oprost, posrednik se neočekivano zatječe na slobodi – kao meta svima onima koji još uvijek žele njegovu tajnu. Prepušten samo svojoj domišljatosti, nekadašnji lovac postaje lovina…

Najvećim dijelom smješten u Italiji, najnoviji roman Johna Grishama zaintrigirat će njegovu brojnu publiku razmjerima svoje priče, najglobalnije u autorovu opusu. Ali u jedno se mogu pouzdati: Posrednik nam donosi Grishama u punoj formi, uzbudljivog i napetog do samoga kraja, ravnog svakom prijašnjem vrhuncu njegova pripovijedanja.

  • Originalni naziv: THE BROKER
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Joel Backman nekoć je bio iznimno moćan čovjek. Kao odvjetnik specijaliziran za sklapanje poslova (posrednik iz naslova), zarađivao je desetak milijuna dolara godišnje i mogao otvoriti svaka vrata u Washingtonu. Tako je bilo sve dok se nije namjerio na posao koji je i za njega bio prevelik: prodaju pristupa najmoćnijem sustavu satelitskog nadzora na svijetu. Kinezi, Rusi, Izraelci, Saudijci i tko zna tko još naumili su se po svaku cijenu dokopati Backmanove robe – prisilivši ga da pronađe spas u jedinom sigurnom utočištu koje mu je preostalo: u američkom saveznom zatvoru. Kad ravnatelj CIA-e nagovori pritiješnjenog predsjednika da Backmanu dade oprost, posrednik se neočekivano zatječe na slobodi – kao meta svima onima koji još uvijek žele njegovu tajnu. Prepušten samo svojoj domišljatosti, nekadašnji lovac postaje lovina… Najvećim dijelom smješten u Italiji, najnoviji roman Johna Grishama zaintrigirat će njegovu brojnu publiku razmjerima svoje priče, najglobalnije u autorovu opusu. Ali u jedno se mogu pouzdati: Posrednik nam donosi Grishama u punoj formi, uzbudljivog i napetog do samoga kraja, ravnog svakom prijašnjem vrhuncu njegova pripovijedanja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter