Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poslednji preživeli

Poslednji preživeli

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tes Geritsen


ISBN:

978-86-521-4655-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D0714

Broj strana:

320

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Tedi Klok je drugi put u svom kratkom životu preživeo masakr. Jedva je pobegao kada mu je pre dve godine poklana cela porodica. Sada ima četrnaest godina i čini se kao da ga prati užasni odjek prošlosti jer je ponovo jedini preživeli masakra svoje hraniteljske porodice. Tedi će ponovo biti siroče sve dok bostonska policija ne dodeli njegov slučaj detektivki Džejn Ricoli. Odlučna da zaštiti mladića, Džejn otkriva da je svaka slučajnost samo zastrašujući deo surovog plana nemilosrdnog ubice.

Džejn odvodi Tedija u internat Ivensong, utočište za mlade žrtve nasilnih zločina. Iako je mesto izolovano, okruženo divljinom Mejna, pod budnim nadzorom osoblja internata, Džejn sluti da Tedija posmatra još neko. Lutke isprskane krvlju, pronađene na krošnji drveta, potvrdiće Džejn da je intuicija nije varala. Na osnovu tragične prošlosti dvoje dece iz internata, zapanjujuće slične Tedijevoj, Džejn zaključuje da se predator neće zaustaviti samo na jednoj žrtvi.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tedi Klok je drugi put u svom kratkom životu preživeo masakr. Jedva je pobegao kada mu je pre dve godine poklana cela porodica. Sada ima četrnaest godina i čini se kao da ga prati užasni odjek prošlosti jer je ponovo jedini preživeli masakra svoje hraniteljske porodice. Tedi će ponovo biti siroče sve dok bostonska policija ne dodeli njegov slučaj detektivki Džejn Ricoli. Odlučna da zaštiti mladića, Džejn otkriva da je svaka slučajnost samo zastrašujući deo surovog plana nemilosrdnog ubice. Džejn odvodi Tedija u internat Ivensong, utočište za mlade žrtve nasilnih zločina. Iako je mesto izolovano, okruženo divljinom Mejna, pod budnim nadzorom osoblja internata, Džejn sluti da Tedija posmatra još neko. Lutke isprskane krvlju, pronađene na krošnji drveta, potvrdiće Džejn da je intuicija nije varala. Na osnovu tragične prošlosti dvoje dece iz internata, zapanjujuće slične Tedijevoj, Džejn zaključuje da se predator neće zaustaviti samo na jednoj žrtvi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter