Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Klub Mefisto

Klub Mefisto

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tes Geritsen


ISBN:

978-86-521-1535-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0420

Broj strana:

384

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zlo postoji. Zlo hoda među nama. Zlo je izrodilo đavolskog novog učenika u novom napetom trileru o detektivki Ricoli i doktorki Ajls.

PECCAVI

Ta krvlju ispisana latinska reč nalazi se na mestu brutalnog ubistva jedne žene: GREŠILA SAM. To je jeziva božićna čestitka za bostonsku doktorku sudske medicine Moru Ajls i detektivku Džejn Ricoli, koja brzo povezuje žrtvu s kontroverznim i slavnim psihijatrom Džojs O’Donel - svojom zakletom protivnicom i pripadnicom tajanstvenog udruženja zvanog Klub Mefisto. Na otmenom Bikon hilu članovi tog udruženja posvećuju se analiziranju zla: je li nauka u stanju da ga objasni? Ima li ono tjelesni oblik? Hodaju li demoni zemljom? Prikupljajući mnoštvo mračnih istorijskih činjenica i tajanstvenih religioznih simbola, oni pokušavaju da dokažu užasavajuću teoriju: da Satana lično postoji među nama. Kada se sledeći leš pojavi na samom njihovom pragu, jasno je da neko - ili nešto - zaista vreba u gradu. Pripadnici udruženja počinju da se boje predmeta svog proučavanja. Može li taj sumanuti ubica biti jedan od njih - ili su nenamerno prizvali neko zlo iz tame?

  • Originalni naziv: Mephisto Club
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zlo postoji. Zlo hoda među nama. Zlo je izrodilo đavolskog novog učenika u novom napetom trileru o detektivki Ricoli i doktorki Ajls. PECCAVI Ta krvlju ispisana latinska reč nalazi se na mestu brutalnog ubistva jedne žene: GREŠILA SAM. To je jeziva božićna čestitka za bostonsku doktorku sudske medicine Moru Ajls i detektivku Džejn Ricoli, koja brzo povezuje žrtvu s kontroverznim i slavnim psihijatrom Džojs O’Donel - svojom zakletom protivnicom i pripadnicom tajanstvenog udruženja zvanog Klub Mefisto. Na otmenom Bikon hilu članovi tog udruženja posvećuju se analiziranju zla: je li nauka u stanju da ga objasni? Ima li ono tjelesni oblik? Hodaju li demoni zemljom? Prikupljajući mnoštvo mračnih istorijskih činjenica i tajanstvenih religioznih simbola, oni pokušavaju da dokažu užasavajuću teoriju: da Satana lično postoji među nama. Kada se sledeći leš pojavi na samom njihovom pragu, jasno je da neko - ili nešto - zaista vreba u gradu. Pripadnici udruženja počinju da se boje predmeta svog proučavanja. Može li taj sumanuti ubica biti jedan od njih - ili su nenamerno prizvali neko zlo iz tame?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter