Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Poslednji odsjaj

Poslednji odsjaj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Danijel Levin


ISBN:

9788652106790

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4811

Broj strana:

437

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Italijanska jedinica za antikvitete otkriva očuvan ženski leš u antičkom stubu. Stranice iscijepane iz neprocjenjivo vrijednih rukopisa rasute su po napuštenom skladištu. Ilegalna iskopavanja vrše se ispod jerusalimske Kupole na stijeni, svetog tla tri religije.

Džonatan Markus, mladi američki advokat i bivši doktorand klasičnih nauka, postao je tražen među dilerima antikviteta. Ali kad bude pozvan u Rim da pregleda fragment drevne kamene mape, vlasništvo klijenta kog zastupa njegova firma, nailazi na zapanjujuću tajnu – skrivenu poruku uklesanu u samom fragmentu.

Otkriće ga otiskuje na opasno putovanje od lavirinta ispod Koloseuma do jerusalimskih tunela iz biblijskih vremena u potrazi za artefaktom starim dvije hiljade godina za kojim su vijekovima tragala čitava carstva.

Dok Markus i doktorka Emili Travija, požrtvovana konzervatorka i službenica Ujedinjenih nacija, kopaju sve dublje po prošlosti, sa zaprepašćenjem otkrivaju ne samo drevnu obavještajnu operaciju pokrenutu kako bi se zaštitio artefakt, već i bezobzirnu savremenu zaveru tajanstvenog fundamentaliste.

Poslednji odsjaj, čija je radnja složena i višeslojna kao i drevna nalazišta koja istražuje, jeste uzbudljivi triler koji obuhvata izuzetne svetove arheologije, politike i terorizma dok prikazuje savremenu borbu da se definiše – i redefiniše – sama istorija.

  • Originalni naziv: The Last Ember
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Italijanska jedinica za antikvitete otkriva očuvan ženski leš u antičkom stubu. Stranice iscijepane iz neprocjenjivo vrijednih rukopisa rasute su po napuštenom skladištu. Ilegalna iskopavanja vrše se ispod jerusalimske Kupole na stijeni, svetog tla tri religije. Džonatan Markus, mladi američki advokat i bivši doktorand klasičnih nauka, postao je tražen među dilerima antikviteta. Ali kad bude pozvan u Rim da pregleda fragment drevne kamene mape, vlasništvo klijenta kog zastupa njegova firma, nailazi na zapanjujuću tajnu – skrivenu poruku uklesanu u samom fragmentu. Otkriće ga otiskuje na opasno putovanje od lavirinta ispod Koloseuma do jerusalimskih tunela iz biblijskih vremena u potrazi za artefaktom starim dvije hiljade godina za kojim su vijekovima tragala čitava carstva. Dok Markus i doktorka Emili Travija, požrtvovana konzervatorka i službenica Ujedinjenih nacija, kopaju sve dublje po prošlosti, sa zaprepašćenjem otkrivaju ne samo drevnu obavještajnu operaciju pokrenutu kako bi se zaštitio artefakt, već i bezobzirnu savremenu zaveru tajanstvenog fundamentaliste. Poslednji odsjaj, čija je radnja složena i višeslojna kao i drevna nalazišta koja istražuje, jeste uzbudljivi triler koji obuhvata izuzetne svetove arheologije, politike i terorizma dok prikazuje savremenu borbu da se definiše – i redefiniše – sama istorija.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter