Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poslednji klinci na svetu i kralj košmara

Poslednji klinci na svetu i kralj košmara

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Max Brallier


ISBN:

9788682640011

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5366

Broj strana:

280

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Život posle apokalipse čudoviša prilično je dobar za trinaestogodišnjeg Džeka Salivana: odseo je u neviđenoj kul tvrđavi na drvetu sa svojim najboljim prijateljima, juri gradom u pravim Super Mario kartinzima, ima ekipu monstrumskih drugara, redovno se bori sa zombijima i, uopšteno, život doživljava kao da je video-igrica!

Ali onda njegovi drugari nailaze na zapanjujuće otkriće: možda i nisu poslednji klinci na svetu. Ovo su sjajne vesti za sve... osim za Džeka. Kad jednom pronađu druge ljude, možda će poželeti da odu. Njegova jedina šansa da ih zadrži je da im dokaže da je život savršen baš tu gde su i da je ludo zabavan, da bolji ne može biti.

Postoji samo jedan problem: teško je uveriti ih da je sve sjajno ako ih lovi monstruozni Kralj Košmara i drevno čudovište koje se neće smiriti dok Zemlja ne bude progutana. Uf! Možda je život posle apokalipse čudovišta komplikovaniji nego što je Džek mislio...no, život doživljava kao da je video-igrica!

  • Originalni naziv: The last kids on earth...
  • Prevodilac: Nikola Petaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Život posle apokalipse čudoviša prilično je dobar za trinaestogodišnjeg Džeka Salivana: odseo je u neviđenoj kul tvrđavi na drvetu sa svojim najboljim prijateljima, juri gradom u pravim Super Mario kartinzima, ima ekipu monstrumskih drugara, redovno se bori sa zombijima i, uopšteno, život doživljava kao da je video-igrica! Ali onda njegovi drugari nailaze na zapanjujuće otkriće: možda i nisu poslednji klinci na svetu. Ovo su sjajne vesti za sve... osim za Džeka. Kad jednom pronađu druge ljude, možda će poželeti da odu. Njegova jedina šansa da ih zadrži je da im dokaže da je život savršen baš tu gde su i da je ludo zabavan, da bolji ne može biti. Postoji samo jedan problem: teško je uveriti ih da je sve sjajno ako ih lovi monstruozni Kralj Košmara i drevno čudovište koje se neće smiriti dok Zemlja ne bude progutana. Uf! Možda je život posle apokalipse čudovišta komplikovaniji nego što je Džek mislio...no, život doživljava kao da je video-igrica!

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter