Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Poslednji klinci na svetu

Poslednji klinci na svetu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Max Brallier


ISBN:

978-86-80802-76-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1189

Broj strana:

237

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Prošla su četrdeset dva dana od kako se apokalipsa čudovišta desila gradu i gotovo svi su pobegli ili postali zombiji. Obični trinaestogodišnjak Džek Salivan krije se u kućici na drvetu i naoružan je do zuba, ima katapult i rov oko kuće, video-igrice i beskonačnu zalihu čokoladica i sokova dovučenih iz napuštenih radnji.
Samo četrdeset dva dana ranije bio je običan Džek Salivan: star trinaest godina, živeo je jednoličan život u nezanimljivom gradiću Vejkfildu. Totalno nije bio heroj, totalno ne čvrst tip, totalno ne za borbu s džinovskim čudovištima. Uvek je bio drugačiji. Džek je siroče, potucao se svuda po zemlji, u različitim kućama, kojekakvim porodicama, pre nego što se smestio u gradić Vejkfild. Od tolikog seljenja i promena očvrsneš, postaneš kul, samouveren, vešt sa devojkama, postaneš DŽEK SALIVAN.

Ali Džek sâm nije dovoljan da zaustavi horde Dozera, Krilatih Paćenika i zombija, a posebno ne da spreči jezivo inteligentnu orijašku napast poznatu samo kao Bljarg. Džek mora da okupi tim od svih klinaca koje može da nađe i od bilo kog čudovišta koje mu pokaže odanost. Da li uz njihovu pomoć može da porazi Bljarga, dokaže se kao vrhunski postapokaliptični akcioni heroj i da više nikad ne bude običan? I da li će pronaći Džun del Toro, koju je poslednji put ugledao kako nestaje iza školskih vrata? Ili su je savladali zombiji?

  • Originalni naziv: The last kids on earth...
  • Prevodilac: Nikola Petaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošla su četrdeset dva dana od kako se apokalipsa čudovišta desila gradu i gotovo svi su pobegli ili postali zombiji. Obični trinaestogodišnjak Džek Salivan krije se u kućici na drvetu i naoružan je do zuba, ima katapult i rov oko kuće, video-igrice i beskonačnu zalihu čokoladica i sokova dovučenih iz napuštenih radnji. Samo četrdeset dva dana ranije bio je običan Džek Salivan: star trinaest godina, živeo je jednoličan život u nezanimljivom gradiću Vejkfildu. Totalno nije bio heroj, totalno ne čvrst tip, totalno ne za borbu s džinovskim čudovištima. Uvek je bio drugačiji. Džek je siroče, potucao se svuda po zemlji, u različitim kućama, kojekakvim porodicama, pre nego što se smestio u gradić Vejkfild. Od tolikog seljenja i promena očvrsneš, postaneš kul, samouveren, vešt sa devojkama, postaneš DŽEK SALIVAN. Ali Džek sâm nije dovoljan da zaustavi horde Dozera, Krilatih Paćenika i zombija, a posebno ne da spreči jezivo inteligentnu orijašku napast poznatu samo kao Bljarg. Džek mora da okupi tim od svih klinaca koje može da nađe i od bilo kog čudovišta koje mu pokaže odanost. Da li uz njihovu pomoć može da porazi Bljarga, dokaže se kao vrhunski postapokaliptični akcioni heroj i da više nikad ne bude običan? I da li će pronaći Džun del Toro, koju je poslednji put ugledao kako nestaje iza školskih vrata? Ili su je savladali zombiji?

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter