Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pogasite sve i zasijaće život

Pogasite sve i zasijaće život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mark Levi


ISBN:

978-86-521-4868-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5297

Broj strana:

120

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Novi roman najčitanijeg francuskog pisca na svetu

Čula je priču o ljudima koji se behu sreli u pravo i u pogrešno vreme, o ljudima koji su se voleli mirnom ljubavlju, o onima koji su mislili „u početku sam sve zabrljao“ i onda...

Na istoj palubi istog broda na kome je pre dvadeset godina upoznala Đanija, Adela posmatra jednog mladog muškarca. Dok plovi morem da se poslednji put pozdravi sa ljubavlju svog života, oseća da je nešto povezuje sa ovim mladim čovekom. Zato Adela želi da mu priđe, da sazna njegovu priču.

Ispostaviće se da život ponekad pruža drugu šansu. I da ljubav uvek može da nas nauči nečemu novom. Čak i kada izgleda da postoje prepreke, nežna osećanja ih mogu prevazići.

Više od dvadeset godina Mark Levi je najčitaniji francuski pisac širom sveta, sa preko 50 miliona prodatih knjiga i prevoda na 50 jezika. Ovim romanom ponovo je dokazao da poseduje recept za savršenu priču.

  • Prevodilac: Vesna Cakeljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Novi roman najčitanijeg francuskog pisca na svetu Čula je priču o ljudima koji se behu sreli u pravo i u pogrešno vreme, o ljudima koji su se voleli mirnom ljubavlju, o onima koji su mislili „u početku sam sve zabrljao“ i onda... Na istoj palubi istog broda na kome je pre dvadeset godina upoznala Đanija, Adela posmatra jednog mladog muškarca. Dok plovi morem da se poslednji put pozdravi sa ljubavlju svog života, oseća da je nešto povezuje sa ovim mladim čovekom. Zato Adela želi da mu priđe, da sazna njegovu priču. Ispostaviće se da život ponekad pruža drugu šansu. I da ljubav uvek može da nas nauči nečemu novom. Čak i kada izgleda da postoje prepreke, nežna osećanja ih mogu prevazići. Više od dvadeset godina Mark Levi je najčitaniji francuski pisac širom sveta, sa preko 50 miliona prodatih knjiga i prevoda na 50 jezika. Ovim romanom ponovo je dokazao da poseduje recept za savršenu priču.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter