Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Ples zmajeva - Pjesma Leda i Vatre - knjiga peta (drugi dio)

Ples zmajeva - Pjesma Leda i Vatre - knjiga peta (drugi dio)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-337-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6869

Broj strana:

584

Težina:

1059 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zmajevi, zmajevi i opet zmajevi! Nakon četiri tisuće stranica okolišanja, Martin je napokon došao do onog dijela koji nas je sve izjedao godinama. Tko će uzjahati kojeg zmaja?

Naravno nisu ni Martinu gavranovi pokljucali sav mozak da nam baš sve oda toliko prije kraja, ali neke zagonetke su riješene, neke nove su postavljene, a toliko se glava odrubilo da sad više nitko nije siguran je li odrubljena glava znak sigurne smrti. Smrt nemilosrdno hara po stranicama Plesa zmajeva pa se svatko s pravom pita hoće li Martinu dostajati likova do kraja serije.

U drugom dijelu pete knjige Pjesme Leda i Vatre Martin će nas odvesti natrag u Oštrozimlje, sada za potpuno drugačijeg Theona Greyjoya potpuno drugačiji zamak od onog idiličnog mjesta iz prve knjige. Opsada grada Meereena pokazat će se kao ključni događaj koji će privući mnoge poznate nam likove spremne da pokušaju otplesati prve ili posljednje korake plesa zmajeva.

Arya će morati napokon pronaći svoje pravo lice, a na Zidu Jon će se po tisućiti puta suočiti s nemogućom situacijom u pokušaju da pomiri zaklete neprijatelje, ljude s njegove strane Zida s ljudima s krive strane Zida. Međutim očito je da će kojih dvjesto stranica završetka ove knjige poslužiti kao početak iduće: čeka nas velika pomorska bitka, čeka nas odlučni juriš branitelja, čeka nas osvajanje prijestolnog zamka, čekaju nas bodeži u tami, potoci krvi, izdajstva na sve strane i puno crnih ptica s još više crnih vijesti.

Zima dolazi, a kod Martina čini se to znači da među zavjerenicima ima sve manje strpljenja i da će se karte otkrivati sve brže i nemilosrdnije.

Pojavom televizijske ekranizacije interes za Martinov serijal Pjesma Leda i Vatre tako je narastao da je u dva mjeseca prikazivanja serije u svijetu prodano više milijuna knjiga nego u svim godinama od prvog objavljivanja do danas.

U prijevodu Tajane Pavičević i Vladimira Cvetkovića Severa knjiga Ples zmajeva Georgea R.R. Martina zaživjela je na hrvatskom u rekordno kratkom roku nakon objave originala, a ilustracija Esada Ribića još jedno je malo remek-djelo poznatog strip autora i ilustratora.

  • Originalni naziv: A SONG OF ICE AND FIRE:...
  • Prevodilac: Vladimir Cvetković Sever i Tajana Pavičević
  • Edicija: Pjesma Leda i Vatre
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Zmajevi, zmajevi i opet zmajevi! Nakon četiri tisuće stranica okolišanja, Martin je napokon došao do onog dijela koji nas je sve izjedao godinama. Tko će uzjahati kojeg zmaja? Naravno nisu ni Martinu gavranovi pokljucali sav mozak da nam baš sve oda toliko prije kraja, ali neke zagonetke su riješene, neke nove su postavljene, a toliko se glava odrubilo da sad više nitko nije siguran je li odrubljena glava znak sigurne smrti. Smrt nemilosrdno hara po stranicama Plesa zmajeva pa se svatko s pravom pita hoće li Martinu dostajati likova do kraja serije. U drugom dijelu pete knjige Pjesme Leda i Vatre Martin će nas odvesti natrag u Oštrozimlje, sada za potpuno drugačijeg Theona Greyjoya potpuno drugačiji zamak od onog idiličnog mjesta iz prve knjige. Opsada grada Meereena pokazat će se kao ključni događaj koji će privući mnoge poznate nam likove spremne da pokušaju otplesati prve ili posljednje korake plesa zmajeva. Arya će morati napokon pronaći svoje pravo lice, a na Zidu Jon će se po tisućiti puta suočiti s nemogućom situacijom u pokušaju da pomiri zaklete neprijatelje, ljude s njegove strane Zida s ljudima s krive strane Zida. Međutim očito je da će kojih dvjesto stranica završetka ove knjige poslužiti kao početak iduće: čeka nas velika pomorska bitka, čeka nas odlučni juriš branitelja, čeka nas osvajanje prijestolnog zamka, čekaju nas bodeži u tami, potoci krvi, izdajstva na sve strane i puno crnih ptica s još više crnih vijesti. Zima dolazi, a kod Martina čini se to znači da među zavjerenicima ima sve manje strpljenja i da će se karte otkrivati sve brže i nemilosrdnije. Pojavom televizijske ekranizacije interes za Martinov serijal Pjesma Leda i Vatre tako je narastao da je u dva mjeseca prikazivanja serije u svijetu prodano više milijuna knjiga nego u svim godinama od prvog objavljivanja do danas. U prijevodu Tajane Pavičević i Vladimira Cvetkovića Severa knjiga Ples zmajeva Georgea R.R. Martina zaživjela je na hrvatskom u rekordno kratkom roku nakon objave originala, a ilustracija Esada Ribića još jedno je malo remek-djelo poznatog strip autora i ilustratora.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter