Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Plava tišina

Plava tišina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Veronika Rosi


ISBN:

978-86-6152-059-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5872

Broj strana:

320

Težina:

556 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Trka do Plavetnila zapala je u ćorsokak. Arija i Peri su rešeni da pronađu to poslednje sigurno utočište od etarskih oluja pre Samura i Hesa, i ništa manje rešeni da ostanu zajedno.

Zatvoreni u pećini koju koriste kao privremeno sklonište, pokušavaju da izmire svoje narode, Stanare i Tuđine, koji su ujedinjeni jedino u mržnji prema očajnom položaju u kome su se našli. Za to vreme, preostaje im sve manje vremena da izbave Žara koga su Samur i Hes oteli zbog njegovih jedinstvenih sposobnosti. Tada se pojavljuje Krik, razjaren od bola, ugrozivši sve svojom željom za osvetom.

Pošto nemaju drugog izbora, Peri i Arija okupljaju neobičan tim kako bi krenuli u nemoguću misiju spasavanja. Žar nije samo ključ koji će otvoriti Plavetnilo i njihova jedina nada da prežive – on je i njihov prijatelj. A u svetu koji umire, veze među ljudima su ono najvažnije.

U poslednjoj knjizi svoje epohalne trilogije Ispod neba, Veronika Rosi podiže uloge do krajnjih granica i dovodi svoju epsku ljubavnu priču do nezaboravnog finala.

  • Originalni naziv: Into the still blue
  • Prevodilac: Vesna Stojković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Trka do Plavetnila zapala je u ćorsokak. Arija i Peri su rešeni da pronađu to poslednje sigurno utočište od etarskih oluja pre Samura i Hesa, i ništa manje rešeni da ostanu zajedno. Zatvoreni u pećini koju koriste kao privremeno sklonište, pokušavaju da izmire svoje narode, Stanare i Tuđine, koji su ujedinjeni jedino u mržnji prema očajnom položaju u kome su se našli. Za to vreme, preostaje im sve manje vremena da izbave Žara koga su Samur i Hes oteli zbog njegovih jedinstvenih sposobnosti. Tada se pojavljuje Krik, razjaren od bola, ugrozivši sve svojom željom za osvetom. Pošto nemaju drugog izbora, Peri i Arija okupljaju neobičan tim kako bi krenuli u nemoguću misiju spasavanja. Žar nije samo ključ koji će otvoriti Plavetnilo i njihova jedina nada da prežive – on je i njihov prijatelj. A u svetu koji umire, veze među ljudima su ono najvažnije. U poslednjoj knjizi svoje epohalne trilogije Ispod neba, Veronika Rosi podiže uloge do krajnjih granica i dovodi svoju epsku ljubavnu priču do nezaboravnog finala.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter