Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Kuća pored mora

Kuća pored mora

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Luiza Daglas


ISBN:

978-86-6035-897-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B8046

Broj strana:

318

Težina:

287 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

ZNAMO DA JE SREĆA NAŠA; MI SAMO TREBA DA ODLUČIMO DA JE PRIHVATIMO.
Kad čuje da je njena svekrva Ana de Luka umrla, Idi oseti olakšanje.
Ona krivi Anu za nesreću koja joj je uništila porodicu. I nakon što je Anin testament namami na Siciliju u davno napuštenu Vilu dela Madona del mare, Idi prozire Aninu igru. Sluteći da je Ana namerila da pokuša iz groba da je pomiri s bivšim mužem Džoom, Idi odlučuje da što je pre moguće napusti Italiju. Ali pre nego što joj to pođe za rukom, vila počinje da joj odaje svoje skrivene tajne.
Ko su devojčice pored Ane na slikama iz njenog detinjstva, i zašto je jednoj od njih lice izgrebano? Zbog čega neko, ili nešto, želi da ne zadiru u prošlost? Vila je mesto u kom se stari duhovi osećaju kao kod kuće, ali treba li konačno pokopati njihovo nasleđe da bi Idi i Džo mogli da krenu dalje?

Vrsna autorka bestselera Luiza Daglas vraća se sa uzbudljivom, zastrašujućom i nezaboravnom pričom o izdaji, ljubomori i tajnama kakve krije istorija gotovo svake porodice.

  • Originalni naziv: The house by the sea
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

ZNAMO DA JE SREĆA NAŠA; MI SAMO TREBA DA ODLUČIMO DA JE PRIHVATIMO. Kad čuje da je njena svekrva Ana de Luka umrla, Idi oseti olakšanje. Ona krivi Anu za nesreću koja joj je uništila porodicu. I nakon što je Anin testament namami na Siciliju u davno napuštenu Vilu dela Madona del mare, Idi prozire Aninu igru. Sluteći da je Ana namerila da pokuša iz groba da je pomiri s bivšim mužem Džoom, Idi odlučuje da što je pre moguće napusti Italiju. Ali pre nego što joj to pođe za rukom, vila počinje da joj odaje svoje skrivene tajne. Ko su devojčice pored Ane na slikama iz njenog detinjstva, i zašto je jednoj od njih lice izgrebano? Zbog čega neko, ili nešto, želi da ne zadiru u prošlost? Vila je mesto u kom se stari duhovi osećaju kao kod kuće, ali treba li konačno pokopati njihovo nasleđe da bi Idi i Džo mogli da krenu dalje? Vrsna autorka bestselera Luiza Daglas vraća se sa uzbudljivom, zastrašujućom i nezaboravnom pričom o izdaji, ljubomori i tajnama kakve krije istorija gotovo svake porodice.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter