Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Pedijatrija I - II dio

Pedijatrija I - II dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-178-017-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N5079

Broj strana:

2112

Težina:

5500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

95,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova je edicija moderno djelo o multidisciplinarnoj medicinskoj struci i znanosti kakva je pedijatrija, s mnoštvom novih podataka, s vrlo kompleksnim i bogatim slikovnim materijalom. Ona je plod nastojanja najboljih i najpozvanijih stručnjaka da stvore sliku aktualnih dostignuća o zdravlju i bolestima djece.

To je suvremen, koncepcijski posve nov udžbenik. Prvi put u hrvatskoj pedijatrijskoj literaturi izdvojeno su predstavljene mnoge discipline preventivne i kurativne pedijatrije. Knjiga je namijenjena liječnicima na specijalizaciji, specijalistima iz pedijatrije, svim liječnicima kojima je osnovna radna obveza zdravlje djeteta, ali i znanstveno znatiželjnijim studentima. Nagrađena je nagradom “Josip Juraj Strossmayer”.

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x285
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova je edicija moderno djelo o multidisciplinarnoj medicinskoj struci i znanosti kakva je pedijatrija, s mnoštvom novih podataka, s vrlo kompleksnim i bogatim slikovnim materijalom. Ona je plod nastojanja najboljih i najpozvanijih stručnjaka da stvore sliku aktualnih dostignuća o zdravlju i bolestima djece. To je suvremen, koncepcijski posve nov udžbenik. Prvi put u hrvatskoj pedijatrijskoj literaturi izdvojeno su predstavljene mnoge discipline preventivne i kurativne pedijatrije. Knjiga je namijenjena liječnicima na specijalizaciji, specijalistima iz pedijatrije, svim liječnicima kojima je osnovna radna obveza zdravlje djeteta, ali i znanstveno znatiželjnijim studentima. Nagrađena je nagradom “Josip Juraj Strossmayer”.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Naprijed
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter