Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.227

Facebook slicica

Katalog

Enciklopedija za roditelje, trudnoća, rođenje, njega, ogoj

Enciklopedija za roditelje, trudnoća, rođenje, njega, ogoj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

2-03-517403-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2449

Broj strana:

456

Težina:

857 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

128,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pouzdan vodič koji trudnici pomaže da smireno proživi trudnoću a roditeljima da uspješno prate i potiču razvoj svoga djeteta.
Kako bi odgovorili na stotine pitanja koja se javljaju uz trudnoću i rođenje djeteta, skupina ginekologa-porodničara, pedijatara i primalja pruža razumljiva, ljubavlju ispunjena, jasna i suvremena objašnjenja, uz mnogobrojne praktične savjete.

- Više od 250 ilustracija u boji
- Fotografije pokazuju, korak po korak, s punom preciznošću postupke koji pripremaju za porođaj, hranjenje dojenčeta, previjanje, kupanje itd.
- Rječnik medicinskih pojmova i bolesti

Larousseova Enciklopedija za roditelje koju Naklada Naprijed objavljuje u hrvatskom prijevodu pouzdan je vodič koji pomaže trudnici da smireno proživi trudnoću a roditeljima da uspješno prate i potiču razvoj svoga djeteta. Kako bi odgovorili na stotine pitanja koja se javljaju uz trudnoću i rođenje djeteta, skupina ginekologa - porodničara, pedijatara i primalja pruža razumljiva, ljubavlju ispunjena, jasna i suvremena objašnjenja, uz mnogobrojne praktične savjete.

Za svaki uzrast iznesen je detaljan pregled razvoja, upute o prehrani, spavanju, zdravlju, odnosima s drugima, te posebni savjet za svako razdoblje.

U knjizi se nalazi rjecnik medicinskih pojmova i bolesti, opis hitnih stanja, kazalo pojmova.

Knjiga je bogato ilustrirana s 330 kolor fotografija i crteža koje korak po korak s punom preciznošću pokazuju postupke koji pripremaju za porođaj, hranjenje dojenčeta, previjanje, kupanje itd.

  • Originalni naziv: Larousse des parents
  • Prevodilac: Marija Bašić-Ogresta
  • Izdanje: 3
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x265
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pouzdan vodič koji trudnici pomaže da smireno proživi trudnoću a roditeljima da uspješno prate i potiču razvoj svoga djeteta. Kako bi odgovorili na stotine pitanja koja se javljaju uz trudnoću i rođenje djeteta, skupina ginekologa-porodničara, pedijatara i primalja pruža razumljiva, ljubavlju ispunjena, jasna i suvremena objašnjenja, uz mnogobrojne praktične savjete. - Više od 250 ilustracija u boji - Fotografije pokazuju, korak po korak, s punom preciznošću postupke koji pripremaju za porođaj, hranjenje dojenčeta, previjanje, kupanje itd. - Rječnik medicinskih pojmova i bolesti Larousseova Enciklopedija za roditelje koju Naklada Naprijed objavljuje u hrvatskom prijevodu pouzdan je vodič koji pomaže trudnici da smireno proživi trudnoću a roditeljima da uspješno prate i potiču razvoj svoga djeteta. Kako bi odgovorili na stotine pitanja koja se javljaju uz trudnoću i rođenje djeteta, skupina ginekologa - porodničara, pedijatara i primalja pruža razumljiva, ljubavlju ispunjena, jasna i suvremena objašnjenja, uz mnogobrojne praktične savjete. Za svaki uzrast iznesen je detaljan pregled razvoja, upute o prehrani, spavanju, zdravlju, odnosima s drugima, te posebni savjet za svako razdoblje. U knjizi se nalazi rjecnik medicinskih pojmova i bolesti, opis hitnih stanja, kazalo pojmova. Knjiga je bogato ilustrirana s 330 kolor fotografija i crteža koje korak po korak s punom preciznošću pokazuju postupke koji pripremaju za porođaj, hranjenje dojenčeta, previjanje, kupanje itd.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Naprijed
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter