Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Pat pozicija

Pat pozicija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Brown


ISBN:

9532180060

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1803

Broj strana:

272

Težina:

355 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Televizijska izvjestiteljica Tiel McCoy vozi se Međudržavnom cestom 20 na putu za New Mexico i zasluženi odmor. No njezin se plan puta mijenja kada na radiju čuje da je oteta sedamnaestogodišnja kći poznatog multimilijunera iz Fort Wortha, Russella Dendyja. Barem tako glasi službena vijest. Sabra Dendy je zapravo trudna i pobjegla je sa svojim mladićem, Ronniejem Davisonom. Nakon što je nazvala svog urednika, Tiel odustaje od godišnjeg odmora u korist jurnjave za pričom.
U gradiću pod nazivom Rojo Flats, tijekom slučajnog odlaska u prodavaonicu, Tiel će se naći oči u oči s cijevi pištolja, očajnim mladim ljubavnicima - i životnom prilikom za svoju karijeru.
U uzbudljivoj pat poziciji koja slijedi upoznat će i steći povjerenje u neobično poznatog lokalnog rančera kojeg je sudbina također poslala na mjesto događaja. Saznat će zašto se mladi bjegunci boje djevojčina oca više nego FBI-a... te zašto će odbaciti novinarsku nepristranost i braniti ih od svijeta odlučnog da ih uništi.

  • Originalni naziv: Stand off
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2001
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Televizijska izvjestiteljica Tiel McCoy vozi se Međudržavnom cestom 20 na putu za New Mexico i zasluženi odmor. No njezin se plan puta mijenja kada na radiju čuje da je oteta sedamnaestogodišnja kći poznatog multimilijunera iz Fort Wortha, Russella Dendyja. Barem tako glasi službena vijest. Sabra Dendy je zapravo trudna i pobjegla je sa svojim mladićem, Ronniejem Davisonom. Nakon što je nazvala svog urednika, Tiel odustaje od godišnjeg odmora u korist jurnjave za pričom. U gradiću pod nazivom Rojo Flats, tijekom slučajnog odlaska u prodavaonicu, Tiel će se naći oči u oči s cijevi pištolja, očajnim mladim ljubavnicima - i životnom prilikom za svoju karijeru. U uzbudljivoj pat poziciji koja slijedi upoznat će i steći povjerenje u neobično poznatog lokalnog rančera kojeg je sudbina također poslala na mjesto događaja. Saznat će zašto se mladi bjegunci boje djevojčina oca više nego FBI-a... te zašto će odbaciti novinarsku nepristranost i braniti ih od svijeta odlučnog da ih uništi.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter