Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Usijanje

Usijanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Brown


ISBN:

978-953-218-151-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1849

Broj strana:

512

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kad je čula da je njezin mlađi brat Danny počinio samoubojstvo, Sayre Lynch odlučila je prekršiti svoj zavjet da se nikad neće vratiti u Destiny, gradić u Louisiani u kojem je odrasla.

Namjeravala je otići odmah nakon pogreba, ali uskoro se našla uvučena u mrežu što ju je bacio Huff Hoyle, njezin manipulativan i tiranski otac, čovjek koji posjeduje jedino industrijsko postrojenje u gradiću, ljevaonicu željeza, te zapravo upravlja životima svih koji ondje žive. Kao što se bojala, Sayre je shvatila da se ništa nije promijenilo.

Njezin otac i stariji brat ponašaju se još gore nego inače, a sad imaju novog partnera u zločinu, prepredenog i simpatičnog odvjetnika po imenu Beck Merchant, koji im je, čini se, ravan i po korumpiranosti. Međutim, ispod rigidne kontrole što je imaju nad gradićem ključaju nevolje. Stare mržnje potiču stvaranje planova za osvetu, na površinu izbijaju zločini iz prošlosti, a svojeglavi zamjenik šerifa utvrdio je da smrt Dannyja Hoylea nije bilo samoubojstvo, već umorstvo.

Dok napetost raste, prijeteći da će zapaliti bure baruta dugo potiskivanih neprijateljstava, Sayre se našla usred bitke s radnicima koji štrajkaju, bitke sa svojim beskrupuloznim ocem i vlastitim emocijama u odnosu ljubavi i mržnje što ga ima s Bečkom Merchantom... Čovjekom koji ima vlastite planove.

  • Originalni naziv: White Hot
  • Prevodilac: Vesna Valenčić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad je čula da je njezin mlađi brat Danny počinio samoubojstvo, Sayre Lynch odlučila je prekršiti svoj zavjet da se nikad neće vratiti u Destiny, gradić u Louisiani u kojem je odrasla. Namjeravala je otići odmah nakon pogreba, ali uskoro se našla uvučena u mrežu što ju je bacio Huff Hoyle, njezin manipulativan i tiranski otac, čovjek koji posjeduje jedino industrijsko postrojenje u gradiću, ljevaonicu željeza, te zapravo upravlja životima svih koji ondje žive. Kao što se bojala, Sayre je shvatila da se ništa nije promijenilo. Njezin otac i stariji brat ponašaju se još gore nego inače, a sad imaju novog partnera u zločinu, prepredenog i simpatičnog odvjetnika po imenu Beck Merchant, koji im je, čini se, ravan i po korumpiranosti. Međutim, ispod rigidne kontrole što je imaju nad gradićem ključaju nevolje. Stare mržnje potiču stvaranje planova za osvetu, na površinu izbijaju zločini iz prošlosti, a svojeglavi zamjenik šerifa utvrdio je da smrt Dannyja Hoylea nije bilo samoubojstvo, već umorstvo. Dok napetost raste, prijeteći da će zapaliti bure baruta dugo potiskivanih neprijateljstava, Sayre se našla usred bitke s radnicima koji štrajkaju, bitke sa svojim beskrupuloznim ocem i vlastitim emocijama u odnosu ljubavi i mržnje što ga ima s Bečkom Merchantom... Čovjekom koji ima vlastite planove.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter