Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Otok

Otok

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-313-085-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2366

Broj strana:

320

Težina:

477 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svjetski hit, jedan od najprodavanijih naslova 2006. godine!
Nagrada za najbolji književni debi, British Book Awards 2007.
Na raskrižju važnih životnih odluka, dvadesetogodišnja Alexis Fielding poželi saznati više o brižno skrivanoj prošlosti svoje majke. Sve što zna jest da je Sofija odrasla u malom ribarskom selu na Kreti, pa kad napokon odluči posjetiti taj grčki otok, majka joj daje pismo za staru prijateljicu Fotini - pismo koje bi trebalo ponuditi odgovore na sva njezina pitanja.

Ali prvo što Alexis otkriva je otok. Nasuprot majčina rodnog sela Plake, odvojena tek tankim pojasom mora, dočekat će je Spinalonga, nekadašnja kolonija gubavaca. Kad Alexis pronađe Fotini, napokon će otkriti i priču koju je Sofija tajila cijeloga života: priču o njezinoj prabaki Eleni, njezinim dvjema kćerima, potresnu sagu o obitelji razaranoj nesrećama, ratom i strastima.

Priča o obitelji postat će tako priča o otoku, a Alexis će preko nje otkriti tajnu obiteljske prošlosti, ali i vlastite budućnosti. Potresna priča o ljubavi i nesreći, koja je osvojila svijet!

Britanska autorica Victoria Hislop radila je u izdavaštvu i kao free-lance novinarka specijalizirana za putopise. Putovanja su je vodila po svim kontinentima, od jahanja valova na rijeci Colorado do jahanja slonova u Indiji, a ljubav prema Grčkoj - zemlji koju je višeput posjetila - urodila je svjetskim bestselerom Otok, kojim je osvojila publiku ali nagradu za najbolji književni debi na British Book Awards 2007. Često uspoređivan s de Bernieresovom Mandolinom kapetana Corellija, ovaj roman o ljubavi, nesreći i strasti neodoljivo je privlačna slika Mediteranu. Victoria Hislop s mužem i dvoje djece živi u Kentu.

  • Originalni naziv: The Island
  • Prevodilac: Karmela Cindrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Svjetski hit, jedan od najprodavanijih naslova 2006. godine! Nagrada za najbolji književni debi, British Book Awards 2007. Na raskrižju važnih životnih odluka, dvadesetogodišnja Alexis Fielding poželi saznati više o brižno skrivanoj prošlosti svoje majke. Sve što zna jest da je Sofija odrasla u malom ribarskom selu na Kreti, pa kad napokon odluči posjetiti taj grčki otok, majka joj daje pismo za staru prijateljicu Fotini - pismo koje bi trebalo ponuditi odgovore na sva njezina pitanja. Ali prvo što Alexis otkriva je otok. Nasuprot majčina rodnog sela Plake, odvojena tek tankim pojasom mora, dočekat će je Spinalonga, nekadašnja kolonija gubavaca. Kad Alexis pronađe Fotini, napokon će otkriti i priču koju je Sofija tajila cijeloga života: priču o njezinoj prabaki Eleni, njezinim dvjema kćerima, potresnu sagu o obitelji razaranoj nesrećama, ratom i strastima. Priča o obitelji postat će tako priča o otoku, a Alexis će preko nje otkriti tajnu obiteljske prošlosti, ali i vlastite budućnosti. Potresna priča o ljubavi i nesreći, koja je osvojila svijet! Britanska autorica Victoria Hislop radila je u izdavaštvu i kao free-lance novinarka specijalizirana za putopise. Putovanja su je vodila po svim kontinentima, od jahanja valova na rijeci Colorado do jahanja slonova u Indiji, a ljubav prema Grčkoj - zemlji koju je višeput posjetila - urodila je svjetskim bestselerom Otok, kojim je osvojila publiku ali nagradu za najbolji književni debi na British Book Awards 2007. Često uspoređivan s de Bernieresovom Mandolinom kapetana Corellija, ovaj roman o ljubavi, nesreći i strasti neodoljivo je privlačna slika Mediteranu. Victoria Hislop s mužem i dvoje djece živi u Kentu.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter