Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Povratak

Povratak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531210102

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0111

Broj strana:

339

Težina:

441 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,49 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Povratak se zbiva u Španjolskoj za Građanskoga rata i donosi živu, uzbudljivu priču o obitelji čiji se članovi moraju opredijeliti za neku od zaraćenih strana, a dramatičnost povijesne pozadine potencirana je ljubavnom dramom punom strasti, mržnje, neukrotiva duha španjolske kulture, glazbe, plesa... Pisan vješto, ali bez osobito dubokih uvida i kompliciranja, Povratak je siguran novi bestseller. Povratak mora pročitati svatko tko se odluči na put u Španjolsku… moćna povijesna priča! -

Pod čarobnim tornjevima Alhambre, uličice Granade odzvanjaju glazbom i tajnama. Sonia Cameron ne zna ništa o potresnoj priči toga grada; ona je došla plesati. Ali u tihom kafeu, slučajni razgovor i zagonetni niz starih fotografija uvlače je u nevjerojatnu priču o razornom Španjolskom građanskom ratu.

Sedamdeset godine prije, isti je taj kafe bio dom obitelji Ramírez, i jedno od najživljih mjesta u gradu u kojem vladaju sloboda, flamenko i borbe s bikovima.

Vlasnici kafea imali su tri sina i jednu kćer. Antonio je učitelj i ljevičar, Ignacio arogantni torrero, a Emilio vješt gitarist. Njihova sestra, Mercedes, divlja je djevojka čija je jedina strast flamenko, barem dok ne upozna Javiera Montera, slavnoga ciganskoga gitarista, koji postaje njezina velika ljubav.

Kad 1936. vojni udar generala Francisca Franca uvuče Španjolsku u krvavi građanski rat, neće poštedjeti nikoga od njih: vođeni ljubavlju i mržnjom, odanošću i strašću, svatko od njih morat će zauzeti stranu, boriti se ili predati…

Uzbudljiv i duboko potresan, novi roman Victorije Hislop jednako je inspirativan kao i njezin prvi bestseler Otok.

  • Originalni naziv: The Return
  • Prevodilac: Sabine Marić
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Povratak se zbiva u Španjolskoj za Građanskoga rata i donosi živu, uzbudljivu priču o obitelji čiji se članovi moraju opredijeliti za neku od zaraćenih strana, a dramatičnost povijesne pozadine potencirana je ljubavnom dramom punom strasti, mržnje, neukrotiva duha španjolske kulture, glazbe, plesa... Pisan vješto, ali bez osobito dubokih uvida i kompliciranja, Povratak je siguran novi bestseller. Povratak mora pročitati svatko tko se odluči na put u Španjolsku… moćna povijesna priča! - Pod čarobnim tornjevima Alhambre, uličice Granade odzvanjaju glazbom i tajnama. Sonia Cameron ne zna ništa o potresnoj priči toga grada; ona je došla plesati. Ali u tihom kafeu, slučajni razgovor i zagonetni niz starih fotografija uvlače je u nevjerojatnu priču o razornom Španjolskom građanskom ratu. Sedamdeset godine prije, isti je taj kafe bio dom obitelji Ramírez, i jedno od najživljih mjesta u gradu u kojem vladaju sloboda, flamenko i borbe s bikovima. Vlasnici kafea imali su tri sina i jednu kćer. Antonio je učitelj i ljevičar, Ignacio arogantni torrero, a Emilio vješt gitarist. Njihova sestra, Mercedes, divlja je djevojka čija je jedina strast flamenko, barem dok ne upozna Javiera Montera, slavnoga ciganskoga gitarista, koji postaje njezina velika ljubav. Kad 1936. vojni udar generala Francisca Franca uvuče Španjolsku u krvavi građanski rat, neće poštedjeti nikoga od njih: vođeni ljubavlju i mržnjom, odanošću i strašću, svatko od njih morat će zauzeti stranu, boriti se ili predati… Uzbudljiv i duboko potresan, novi roman Victorije Hislop jednako je inspirativan kao i njezin prvi bestseler Otok.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter