Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Orlovi ponovo lete - Nove priče o magarećim godinama

Orlovi ponovo lete - Nove priče o magarećim godinama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-86-521-2185-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4679

Broj strana:

208

Težina:

334 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nove priče o magarećim godinama.

Priredio Vule Žurić

Velikić, Vidojković, Pantić, Bazdulj, Đurđević, Arsić, Kuzmanović, Raičević, Vojnov, Penevski, Žurić, Karajlić, Stojiljković, Kecmanović

Dobri duh Branka Ćopića okupio je neke od najboljih domaćih pisaca u jedinstvenu književnu družinu. Pišući o svojim magarećim godinama sastavili su zbirku ispunjenu najrazličitijim avanturama, problemima i nevoljama junaka koje drma pubertet, prvi put se zaljubljuju, ne znaju šta će sa sobom pa upadaju u nevolje, odlučuju da pobegnu od kuće i da se nikada, baš nikada više ne vrate u školu.

Kako je to biti omladinac u vreme kad nije bilo kompjutera i mobilnih telefona, a kako je biti tinejdžer u dvadeset prvom veku? Koliko je sazrevanje kratko a sećanje dugo? Da li su patnje, radosti, veselja i razočaranja uvek isti ili su se promenili kao i ceo svet i mladost u njemu?

Na put ka književnim odgovorima na zamršena pitanja odrastanja uputiće nas smešne, nežne, tužne, pronicljive i uvek uzbudljive priče naših autora koji su se odvažili da s nama podele tajne svog detinjstva.

  • Edicija: Talasi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nove priče o magarećim godinama. Priredio Vule Žurić Velikić, Vidojković, Pantić, Bazdulj, Đurđević, Arsić, Kuzmanović, Raičević, Vojnov, Penevski, Žurić, Karajlić, Stojiljković, Kecmanović Dobri duh Branka Ćopića okupio je neke od najboljih domaćih pisaca u jedinstvenu književnu družinu. Pišući o svojim magarećim godinama sastavili su zbirku ispunjenu najrazličitijim avanturama, problemima i nevoljama junaka koje drma pubertet, prvi put se zaljubljuju, ne znaju šta će sa sobom pa upadaju u nevolje, odlučuju da pobegnu od kuće i da se nikada, baš nikada više ne vrate u školu. Kako je to biti omladinac u vreme kad nije bilo kompjutera i mobilnih telefona, a kako je biti tinejdžer u dvadeset prvom veku? Koliko je sazrevanje kratko a sećanje dugo? Da li su patnje, radosti, veselja i razočaranja uvek isti ili su se promenili kao i ceo svet i mladost u njemu? Na put ka književnim odgovorima na zamršena pitanja odrastanja uputiće nas smešne, nežne, tužne, pronicljive i uvek uzbudljive priče naših autora koji su se odvažili da s nama podele tajne svog detinjstva.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter