Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Opasna želja

Opasna želja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-7710-251-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4000

Broj strana:

294

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tražila je plemenitog viteza...
a dobila čovjeka koga su zvali Pakleni gonič.

Sa stjenovitih obala zabačenog, vjetrovitog britanskog ostrva dolazi uzbudljiva priča o smjeloj gospi i opasnom vitezu koje je spojila burna sudbina...

Nakon očeve smrti, lijepa i tvrdoglava Kler znala je da će morati da se uda kako bi zaštitila ostrvo koje je naslijedila. Pa ipak, kada joj je staratelj odabrao muža - i to ne pjesnika kakvog je zamišljala, već snažnog, mišićavog i nesalomivog viteza koji je samo žudio za ratom - osjetila se potpuno izdanom.

Pakleni gonič iz Vikmira, pod čijim je mačem palo bezbroj pljačkaša, nije ni slutio da će najveći izazov njegovog života biti da ukroti jednu svojeglavu ženu, odlučnu u namjeri da ga uklopi u svoj ideal viteštva... sve dok njihova sukobljena htjenja nisu raspalila strast koja ih je oboje obuzela i dok podmukla zavjera nije dovela u opasnost njihove živote i njihovu ljubav.

  • Originalni naziv: Desire
  • Prevodilac: Jovana Radosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tražila je plemenitog viteza... a dobila čovjeka koga su zvali Pakleni gonič. Sa stjenovitih obala zabačenog, vjetrovitog britanskog ostrva dolazi uzbudljiva priča o smjeloj gospi i opasnom vitezu koje je spojila burna sudbina... Nakon očeve smrti, lijepa i tvrdoglava Kler znala je da će morati da se uda kako bi zaštitila ostrvo koje je naslijedila. Pa ipak, kada joj je staratelj odabrao muža - i to ne pjesnika kakvog je zamišljala, već snažnog, mišićavog i nesalomivog viteza koji je samo žudio za ratom - osjetila se potpuno izdanom. Pakleni gonič iz Vikmira, pod čijim je mačem palo bezbroj pljačkaša, nije ni slutio da će najveći izazov njegovog života biti da ukroti jednu svojeglavu ženu, odlučnu u namjeri da ga uklopi u svoj ideal viteštva... sve dok njihova sukobljena htjenja nisu raspalila strast koja ih je oboje obuzela i dok podmukla zavjera nije dovela u opasnost njihove živote i njihovu ljubav.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter