Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kristalni vrtovi

Kristalni vrtovi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-10-01386-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3191

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,60 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Svjetska senzacija koja je pomjerila granice trilera u XXI vijeku.

Kategorije:

Sadržaj:

Surovi ubica je za petama mlade i neustrašive Evandželin Ejms. Bježeći od njega, Evandželin utočište pronalazi u Kristalnim vrtovima, drevnom posjedu koji pripada tajanstvenom Lukasu Sebastijanu. On će možda uspjeti da spase Evandželin od ubice, ali će je uplesti u potpuno novu opasnost – misteriju blaga zakopanog u vrtu i okultnih eksperimenata koje je izvodio njegov stric.

Iz ozloglašenih Kristalnih vrtova širi se mračna energija u čiji uzrok ne uspijevaju da proniknu, a Evandželin i Lukas u borbi protiv nje mogu da se oslone samo na svoje sposobnosti – i jedno na drugo. Dok se među njima rađaju emocije koje će ih do srži uzdrmati, moraće da ujedine svoje snage kako bi se izborili sa moćnim neprijateljem...

Njena energija djelovala je kao moćna droga na njegova čula. Njena blizina opasno ga je uzbuđivala. Uprkos tome, nije mogao da se odvoji od nje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Surovi ubica je za petama mlade i neustrašive Evandželin Ejms. Bježeći od njega, Evandželin utočište pronalazi u Kristalnim vrtovima, drevnom posjedu koji pripada tajanstvenom Lukasu Sebastijanu. On će možda uspjeti da spase Evandželin od ubice, ali će je uplesti u potpuno novu opasnost – misteriju blaga zakopanog u vrtu i okultnih eksperimenata koje je izvodio njegov stric. Iz ozloglašenih Kristalnih vrtova širi se mračna energija u čiji uzrok ne uspijevaju da proniknu, a Evandželin i Lukas u borbi protiv nje mogu da se oslone samo na svoje sposobnosti – i jedno na drugo. Dok se među njima rađaju emocije koje će ih do srži uzdrmati, moraće da ujedine svoje snage kako bi se izborili sa moćnim neprijateljem... Njena energija djelovala je kao moćna droga na njegova čula. Njena blizina opasno ga je uzbuđivala. Uprkos tome, nije mogao da se odvoji od nje.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Svjetska senzacija koja je pomjerila granice trilera u XXI vijeku.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter