Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Oluja sa sunca

Oluja sa sunca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7436-378-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0281

Broj strana:

359

Težina:

385 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Drugi dio u ciklusu Vremenska odiseja Kada se na kraju prvog dela sučele dvojica najveći osvajača, Aleksandar Veliki i Džingis Kan, imate utisak kao da se pred vama odigrava živa istorija!
Entertejnment Vikli

Posle spektakularnog Oka vremena, Klark i Bakster nastavljaju svoju novu SF sagu romanom Oluja sa Sunca. Zahvaljujući hiru Prvorođenih, junakinja prvog dijela Bizeza Dat vraća se na Zemlju, zatekavši je suočenu s naizgled neizbježnom kataklizmom. Planeta pet puta veća od Jupitera, upućena iz jednog susjednog zvjezdanog sistema, zarila se u Sunce na samom početku nove ere. Ta tempirana stelarna bomba treba da eksplodira 2042. i zbriše svekoliki život na Zemlji...

Bezjmerno uzbudljiva pustolovina!
Njujork Tajms Buk Rivju

Čudesno zabavna priča koja vas suočava s dramatičnim nedoumicama o suštini postojanja. Nećete moći da ispustite iz ruku ovu izuzetnu knjigu!
Čikago Tribjun

ODLOMAK

1 . P o v r a t a k
Bizeza Dat je zadahtala i zateturala se.
Stajala je. Nije znala gde se nalazi.
Čula se muzika.
Zagledala se u zid koji je prikazivao uvećanu sliku nemoguće lepog mladića kako pevuši u starinski mikrofon. Nemoguće, da; on je bio sinteticka zvezda, zbir želja devojcica u godinama koje prethode pubertetu. „Blagi bože, lici na Aleksandra Velikog.“ Bizeza je jedva uspela da odvoji pogled s pokretnih boja zida, s njegove blistavosti. Zaboravila je koliko je sumoran i tmuran bio Mir. Ali to je bio potpuno drugaciji svet.
„Dobro jutro, Bizeza“, oglasio se Aristotel. „Ovo je tvoje uobicajeno buđenje. Dorucak te ceka dole. A evo i jutrošnjih vesti...“
„Ćut!“ Glas joj je zazvucao kao prašnjavo pustinjsko graktanje. „Svakako.“ Sinteticki mladić je nastavio da peva.
Osvrnula se unaokolo. Ovo je bila njena spavaća soba u stanu u Londonu. Izgledala je mala i prenatrpana. Krevet je bio veliki i mekan i u njemu niko nije proveo noć.
Prišla je prozoru. Teške vojnicke cizme ostavljale su udubljenja na tepihu i tragove grimizne prašine. Nebo je bilo sivo u svitanje, a panorama Londona pocela je da izranja iz obrisa.
„Aristotele.“

  • Prevodilac: Zoran Živković
  • Edicija: Vremenska odisija
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drugi dio u ciklusu Vremenska odiseja Kada se na kraju prvog dela sučele dvojica najveći osvajača, Aleksandar Veliki i Džingis Kan, imate utisak kao da se pred vama odigrava živa istorija! Entertejnment Vikli Posle spektakularnog Oka vremena, Klark i Bakster nastavljaju svoju novu SF sagu romanom Oluja sa Sunca. Zahvaljujući hiru Prvorođenih, junakinja prvog dijela Bizeza Dat vraća se na Zemlju, zatekavši je suočenu s naizgled neizbježnom kataklizmom. Planeta pet puta veća od Jupitera, upućena iz jednog susjednog zvjezdanog sistema, zarila se u Sunce na samom početku nove ere. Ta tempirana stelarna bomba treba da eksplodira 2042. i zbriše svekoliki život na Zemlji... Bezjmerno uzbudljiva pustolovina! Njujork Tajms Buk Rivju Čudesno zabavna priča koja vas suočava s dramatičnim nedoumicama o suštini postojanja. Nećete moći da ispustite iz ruku ovu izuzetnu knjigu! Čikago Tribjun ODLOMAK 1 . P o v r a t a k Bizeza Dat je zadahtala i zateturala se. Stajala je. Nije znala gde se nalazi. Čula se muzika. Zagledala se u zid koji je prikazivao uvećanu sliku nemoguće lepog mladića kako pevuši u starinski mikrofon. Nemoguće, da; on je bio sinteticka zvezda, zbir želja devojcica u godinama koje prethode pubertetu. „Blagi bože, lici na Aleksandra Velikog.“ Bizeza je jedva uspela da odvoji pogled s pokretnih boja zida, s njegove blistavosti. Zaboravila je koliko je sumoran i tmuran bio Mir. Ali to je bio potpuno drugaciji svet. „Dobro jutro, Bizeza“, oglasio se Aristotel. „Ovo je tvoje uobicajeno buđenje. Dorucak te ceka dole. A evo i jutrošnjih vesti...“ „Ćut!“ Glas joj je zazvucao kao prašnjavo pustinjsko graktanje. „Svakako.“ Sinteticki mladić je nastavio da peva. Osvrnula se unaokolo. Ovo je bila njena spavaća soba u stanu u Londonu. Izgledala je mala i prenatrpana. Krevet je bio veliki i mekan i u njemu niko nije proveo noć. Prišla je prozoru. Teške vojnicke cizme ostavljale su udubljenja na tepihu i tragove grimizne prašine. Nebo je bilo sivo u svitanje, a panorama Londona pocela je da izranja iz obrisa. „Aristotele.“

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter