Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Odnosi među ljudima

Odnosi među ljudima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steve Duck


ISBN:

9789531917773

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9232

Broj strana:

308

Težina:

721 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

90,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U ovom, četvrtom, izdanju dosta pažnje je posvećeno teoriji privrženosti, sociobiologiji, teoriji evolucije i kulturi, ali i praktičnim i kvalitativnim učincima svakodnevnog ponašanja na rutinska ponašanja u odnosima. Spajanje ovih elemenata, karakterizirano povezivanjem predodređenih svojstava sa stvarnim ponašanjem u svakodnevnom životu, jedna je od glavnih promjena u ovom izdanju.
Usmjerenost na odvijanje odnosa čini knjigu privlačnom za niz disciplina zainteresiranih za interakciju, dok će obuhvaćanje evolucijske perspektive i perspektive privrženosti privući čitatelje čiji su glavni interes faktori koji predodređuju određena ponašanja.
Više pažnje posvećeno je i mračnim stranama odnosa – stvarima koje su očito loše u odnosima, kao što su ljubomora i uhođenje, te svakodnevnom upravljanju teškoćama u odnosima.
Nadalje, značajno je porasla upotreba tehnologije u odnosima. Sada je osnovna karakteristika življenja činjenica da se odnosi i uloge prelijevaju preko granica nekada odijeljenih dijelova života. Ne može se ignorirati činjenica da je takvo prelaženje granica važno, ne samo studentima nego i širem čitateljstvu.
Četvrto izdanje sadrži i brojna nova pedagoška sredstva koja pomažu studentima pri učenju i razmatranju svojih iskustava, a ujedno pomažu profesorima pri korištenju materijala na najbolji način te čine suhoparnu teoriju zanimljivijom.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovom, četvrtom, izdanju dosta pažnje je posvećeno teoriji privrženosti, sociobiologiji, teoriji evolucije i kulturi, ali i praktičnim i kvalitativnim učincima svakodnevnog ponašanja na rutinska ponašanja u odnosima. Spajanje ovih elemenata, karakterizirano povezivanjem predodređenih svojstava sa stvarnim ponašanjem u svakodnevnom životu, jedna je od glavnih promjena u ovom izdanju. Usmjerenost na odvijanje odnosa čini knjigu privlačnom za niz disciplina zainteresiranih za interakciju, dok će obuhvaćanje evolucijske perspektive i perspektive privrženosti privući čitatelje čiji su glavni interes faktori koji predodređuju određena ponašanja. Više pažnje posvećeno je i mračnim stranama odnosa – stvarima koje su očito loše u odnosima, kao što su ljubomora i uhođenje, te svakodnevnom upravljanju teškoćama u odnosima. Nadalje, značajno je porasla upotreba tehnologije u odnosima. Sada je osnovna karakteristika življenja činjenica da se odnosi i uloge prelijevaju preko granica nekada odijeljenih dijelova života. Ne može se ignorirati činjenica da je takvo prelaženje granica važno, ne samo studentima nego i širem čitateljstvu. Četvrto izdanje sadrži i brojna nova pedagoška sredstva koja pomažu studentima pri učenju i razmatranju svojih iskustava, a ujedno pomažu profesorima pri korištenju materijala na najbolji način te čine suhoparnu teoriju zanimljivijom.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Slap
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter