Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Odlasci

Odlasci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Toni Parsons


ISBN:

978-86-521-0940-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8067

Broj strana:

144

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Predstavljamo vam sedam kratkih priča Tonija Parsonsa, zasnovanih na njegovom sedmodnevnom boravku na aerodromu Hitrou u svojstvu zvaničnog aerodromskog pisca.

Ovo je Hitrou kakav nikad niste vidjeli - tajni grad naseljen sa sedamdeset pet miliona putnika koji prođu kroz njega svake godine, mjesto na kom se putovanja i snovi završavaju, ili počinju.

Od genijalnih dvadesetogodišnjaka koji vladaju nebom iz Kontrolnog tornja do tihog čovjeka koji se stara o psima, lavovima i prokrijumčarenim zvečarkama u Centru za prijem životinja, od imigracione službenice koja je vidjela i čula sve što postoji do vatrogasaca koji svoje vještine usavršavaju izazivajući požare u zelenom avionu, od naoružanih policajaca koji motre na moguće teroriste do pilota koji je dodirnuo Božje lice - Hitrou vrvi od života. U Odlascima, svojoj prvoj zbirci priča, Toni Parsons nas vodi duboko u utrobu tajnog grada, u mjesto najneverovatnijih priča i neočekivanih sudbina.

  • Originalni naziv: Departures
  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Predstavljamo vam sedam kratkih priča Tonija Parsonsa, zasnovanih na njegovom sedmodnevnom boravku na aerodromu Hitrou u svojstvu zvaničnog aerodromskog pisca. Ovo je Hitrou kakav nikad niste vidjeli - tajni grad naseljen sa sedamdeset pet miliona putnika koji prođu kroz njega svake godine, mjesto na kom se putovanja i snovi završavaju, ili počinju. Od genijalnih dvadesetogodišnjaka koji vladaju nebom iz Kontrolnog tornja do tihog čovjeka koji se stara o psima, lavovima i prokrijumčarenim zvečarkama u Centru za prijem životinja, od imigracione službenice koja je vidjela i čula sve što postoji do vatrogasaca koji svoje vještine usavršavaju izazivajući požare u zelenom avionu, od naoružanih policajaca koji motre na moguće teroriste do pilota koji je dodirnuo Božje lice - Hitrou vrvi od života. U Odlascima, svojoj prvoj zbirci priča, Toni Parsons nas vodi duboko u utrobu tajnog grada, u mjesto najneverovatnijih priča i neočekivanih sudbina.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter