Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Naše nezaboravljene priče

Naše nezaboravljene priče

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Toni Parsons


ISBN:

86-7436-359-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0144

Broj strana:

303

Težina:

411 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ponekad se može odrasti za samo jednu noć.
Naše nezaboravljene priče je roman o vjeri u vječitu mladost, o seksu, ljubavi i rokenrolu, o snovima mladosti u čeonom sudaru sa svijetom odraslih.
Toni Parsons vraća se svojim korijenima u ovoj duboko ličnoj knjizi - u priči koju je dugo čekao da ispriča.

Datum je 16. avgust 1977. Toga dana, kada je umro Elvis Prisli, Teri se vratio iz Berlina kupajući se u svjetlosti prijateljstva s legendarnom rok zvezdom Dagom Vudom. Ali Dag baca oko na Terijevu djevojku, tajanstvenu mladu fotografkinju Misti.
Hoće li Terijeva ljubav preživjeti ovu vrelu ljetnu noć?
Rej je jedini novinar popularnog muzičkog časopisa Novine koji odbija da se podšiša i prestane da nosi zvoncare. A prijeti mu i otkaz, pa on utjehu pronalazi u naručju starije žene. Ali u gradu je, samo te noći, Džon Lenon i Rej vjeruje da će sačuvati posao ako uspije da dobije intervju od povučenog Bitlsa. Mogu li Džon Lenon i gospođa Braun da spasu mladićevu dušu?
Leon bježi od bande zvane Dagenamski psi, kojoj se nije dopao jedan njegov članak. Krijući se u disko klubu Zlatni rudnik, Leon upoznaje Rubi - kraljicu plesa iz svojih snova. Ko će ove noći prvi pronaći Leona - Dagenamski psi ili prava ljubav?

Knjiga za pamćenje, osjećajna knjiga... Niko ne umije da iz prizora iscijedi više istinskih osećanja od Tonija Parsonsa.
Spectator

Zabavan, ozbiljan, nježan i iskren... Toni Parsons piše o istinskim dilemama u savremenom životu.
Sunday Express

  • Originalni naziv: Stories we could tell...
  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ponekad se može odrasti za samo jednu noć. Naše nezaboravljene priče je roman o vjeri u vječitu mladost, o seksu, ljubavi i rokenrolu, o snovima mladosti u čeonom sudaru sa svijetom odraslih. Toni Parsons vraća se svojim korijenima u ovoj duboko ličnoj knjizi - u priči koju je dugo čekao da ispriča. Datum je 16. avgust 1977. Toga dana, kada je umro Elvis Prisli, Teri se vratio iz Berlina kupajući se u svjetlosti prijateljstva s legendarnom rok zvezdom Dagom Vudom. Ali Dag baca oko na Terijevu djevojku, tajanstvenu mladu fotografkinju Misti. Hoće li Terijeva ljubav preživjeti ovu vrelu ljetnu noć? Rej je jedini novinar popularnog muzičkog časopisa Novine koji odbija da se podšiša i prestane da nosi zvoncare. A prijeti mu i otkaz, pa on utjehu pronalazi u naručju starije žene. Ali u gradu je, samo te noći, Džon Lenon i Rej vjeruje da će sačuvati posao ako uspije da dobije intervju od povučenog Bitlsa. Mogu li Džon Lenon i gospođa Braun da spasu mladićevu dušu? Leon bježi od bande zvane Dagenamski psi, kojoj se nije dopao jedan njegov članak. Krijući se u disko klubu Zlatni rudnik, Leon upoznaje Rubi - kraljicu plesa iz svojih snova. Ko će ove noći prvi pronaći Leona - Dagenamski psi ili prava ljubav? Knjiga za pamćenje, osjećajna knjiga... Niko ne umije da iz prizora iscijedi više istinskih osećanja od Tonija Parsonsa. Spectator Zabavan, ozbiljan, nježan i iskren... Toni Parsons piše o istinskim dilemama u savremenom životu. Sunday Express

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter