Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Nova zemlja

Nova zemlja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Eckhart Tolle


ISBN:

987-86-7702-052-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N2085

Broj strana:

216

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora bestselera MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA
Nova zemlja će izrasti iz probuđene svijesti koja je neuslovljena i slobodna od iluzija ega. Čovječanstvo mora evoluirati ka toj svjesti ili će nestati.
Ekart Tol

Svaka nova knjiga Ekarta Tola je novi, dragocjeni uvid u jedno od najvrednijih i najoriginalnijih duhovnih učenja današnjice.
Svojim vodičem za prosvjetljenje Moć sadašnjeg trenutka, Ekart Tol je inspirisao milione čitalaca da krenu na put otkrivanja slobode i uživanja u životu u sadašnjem trenutku. U Novoj zemlji, Tol širi te moćne ideje da bi pokazao da je prevazilaženje našeg, na egu zasnovanog stanja svijesti ne samo suštinski važno za ličnu sreću već je i ključno za okončanje sukoba i patnji cijelog čovječanstva. Tol objašnjava kako naša vezanost za ego stvara disfunkcionalnost koja vodi u bijes, zavist i nesreću, i pokazuje čitaocima kako da pobude novo stanje svijesti i tako krenu putem koji vodi u istinski ispunjenu egzistenciju.

Prosvjetljavajuća i ohrabrujuća, knjiga Nova zemlja istinski je manifest kvalitetnijeg načina življenja i stvaranja jednog boljeg svijeta. Ekart Tol je naš savremenik, duhovni učitelj koji često putuje, prenoseći svoju poruku u sve krajeve svijeta.

Od istog autora, Moć sadašnjeg trenutka i Tišina govori.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora bestselera MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA Nova zemlja će izrasti iz probuđene svijesti koja je neuslovljena i slobodna od iluzija ega. Čovječanstvo mora evoluirati ka toj svjesti ili će nestati. Ekart Tol Svaka nova knjiga Ekarta Tola je novi, dragocjeni uvid u jedno od najvrednijih i najoriginalnijih duhovnih učenja današnjice. Svojim vodičem za prosvjetljenje Moć sadašnjeg trenutka, Ekart Tol je inspirisao milione čitalaca da krenu na put otkrivanja slobode i uživanja u životu u sadašnjem trenutku. U Novoj zemlji, Tol širi te moćne ideje da bi pokazao da je prevazilaženje našeg, na egu zasnovanog stanja svijesti ne samo suštinski važno za ličnu sreću već je i ključno za okončanje sukoba i patnji cijelog čovječanstva. Tol objašnjava kako naša vezanost za ego stvara disfunkcionalnost koja vodi u bijes, zavist i nesreću, i pokazuje čitaocima kako da pobude novo stanje svijesti i tako krenu putem koji vodi u istinski ispunjenu egzistenciju. Prosvjetljavajuća i ohrabrujuća, knjiga Nova zemlja istinski je manifest kvalitetnijeg načina življenja i stvaranja jednog boljeg svijeta. Ekart Tol je naš savremenik, duhovni učitelj koji često putuje, prenoseći svoju poruku u sve krajeve svijeta. Od istog autora, Moć sadašnjeg trenutka i Tišina govori.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter