Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Jedinstvo sa svim životom

Jedinstvo sa svim životom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Eckhart Tolle


ISBN:

978-86-7702-084-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K4251

Broj strana:

136

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Za ovaj priručnik uz knjigu Nova zemlja izabrao sam dijelove iz originalne knjige koji su naročito prikladni za inspirativno ili meditativno čitanje. Iz tog razloga neću vam savjetovati da ovu knjigu pročitate odjednom od korice do korice. Mnogo će blagotvornije biti ukoliko budete čitali najviše jedno poglavlje odjednom, praveći pauze i možda iščitavajući iznova pasuse koji su izmamili vašu unutrašnju reakciju.

Potom pustite riječi da utihnu i osjetite istinu na koju one upućuju, a koja je, naravno, već unutar vas. Takođe može biti od pomoći da s vremena na vrijeme nasumično otvorite knjigu, pročitate jednu stranu, ili samo jedan pasus, i dozvolite riječima da dopru do dimenzije duboko iza reči, iza misli. Istina na koju reči ukazuju, vanvremenska dimenzija svjesnosti, ne može nastupiti kroz diskurzivno mišljenje i pojmovno razumijevanje.

  • Originalni naziv: Oneness With All Life...
  • Prevodilac: Danijela Mihić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Za ovaj priručnik uz knjigu Nova zemlja izabrao sam dijelove iz originalne knjige koji su naročito prikladni za inspirativno ili meditativno čitanje. Iz tog razloga neću vam savjetovati da ovu knjigu pročitate odjednom od korice do korice. Mnogo će blagotvornije biti ukoliko budete čitali najviše jedno poglavlje odjednom, praveći pauze i možda iščitavajući iznova pasuse koji su izmamili vašu unutrašnju reakciju. Potom pustite riječi da utihnu i osjetite istinu na koju one upućuju, a koja je, naravno, već unutar vas. Takođe može biti od pomoći da s vremena na vrijeme nasumično otvorite knjigu, pročitate jednu stranu, ili samo jedan pasus, i dozvolite riječima da dopru do dimenzije duboko iza reči, iza misli. Istina na koju reči ukazuju, vanvremenska dimenzija svjesnosti, ne može nastupiti kroz diskurzivno mišljenje i pojmovno razumijevanje.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter