Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Nevesta mora

Nevesta mora

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00645-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4950

Broj strana:

301

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,10 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od autorke bestselera Jedi, moli, voli, stiže nam moderna verzija Romea i Julije - bez tragičnog kraja i s mnogo humora.

Surova obala Mejna. Muškarci koji žive još surovijim životom, provodeći dane na Atlanskom okeanu. Jedna djevojka odlučuje da napusti školu i vrati se baš tu, odakle svako ko dobije priliku, želi da ode.

Rut Tomas je još kao dijete bila izuzetno pronicljiva i smjela, i nepopravljivo neromantična. Odrasla bez majke, živjela je sa ocem i povremeno sa šarmantnom komšinicom, gospođom Pomeroj. Međutim, moćna porodica Elis uzima je pod svoje i šalje je na kopno, u internat, protiv njene volje.

Riješena da odbaci obrazovanje, vraća se kući, a upravo će joj pamet i tvrdoglavost pomoći ne samo da se snađe među zadrtim muškarcima koji svoje probleme dijele jedino s alkoholom, već i da preuzme kontrolu i organizuje ih.

Ipak, sve tek postaje interesantno kada se Rut zaljubi u mladog i zgodnog Ounija, kome je zabranjeno da bude lovac na jastoge. Rut sa svojim njuhom za posao, i Ouni s prirodnim talentom za lov, dijeleći zajednički bunt, jednostavno su savršen par.

  • Prevodilac: Nataša Andri
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autorke bestselera Jedi, moli, voli, stiže nam moderna verzija Romea i Julije - bez tragičnog kraja i s mnogo humora. Surova obala Mejna. Muškarci koji žive još surovijim životom, provodeći dane na Atlanskom okeanu. Jedna djevojka odlučuje da napusti školu i vrati se baš tu, odakle svako ko dobije priliku, želi da ode. Rut Tomas je još kao dijete bila izuzetno pronicljiva i smjela, i nepopravljivo neromantična. Odrasla bez majke, živjela je sa ocem i povremeno sa šarmantnom komšinicom, gospođom Pomeroj. Međutim, moćna porodica Elis uzima je pod svoje i šalje je na kopno, u internat, protiv njene volje. Riješena da odbaci obrazovanje, vraća se kući, a upravo će joj pamet i tvrdoglavost pomoći ne samo da se snađe među zadrtim muškarcima koji svoje probleme dijele jedino s alkoholom, već i da preuzme kontrolu i organizuje ih. Ipak, sve tek postaje interesantno kada se Rut zaljubi u mladog i zgodnog Ounija, kome je zabranjeno da bude lovac na jastoge. Rut sa svojim njuhom za posao, i Ouni s prirodnim talentom za lov, dijeleći zajednički bunt, jednostavno su savršen par.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter